Bara vara

Äntligen hemma, jobb jobb jobb.. Är helt slut, både fysiskt o psykist! Nu är middagen+ morgondagens maltlåda snart klar, äntligen..trodde aldrig den skulle bli färdig! Ska sätta mig och äta o bara vara.. Försöka slappna av lite, får ser hur de nu går.. Rätt svårt, är alldeles upp i varv, pga att jag vill ju göra saker jag inte kan göra när jag jobbar. Men nu ska de tamejfan bli LUGN OCH RO!

Skärpning på dig! (mig själv alltså) ; )

Peace out ;)

Lördag

De förflutna hinner ifatt mig!
Inget tråkigt alltså, men jag o många av mina vänner förfestade hos mig o hade apkul! Så roligt att de kom till mig o stämningen var på top! Sen drog vi då till BJ o så fort jag kom mer innanför dyker ett förflutet upp o vill prata med mig. Har  inte sett personen på flera år! Lite chockad blev jag ju.. Men hur som helst.. så var de hela riktigt skoj, ovanligt skoj faktistk! Träffade massa vänner o bekanta o hade så roligt!

Jag bara ler när jag tänker på det... Var nog den roligast utekvällen på vääldigt länge.


hihi.. lite bilder från förfesten ; )

         

En liten tår i ögat

Vill bara säga, eller jaa.. skriva! Att..
Jag älskar min mamma o min mormor (trots att du inte lever) och alla andra som står mig nära!
Tänk på dem som står dig nära, visa att du älskar dem och ta inget för givet.

Jag är också glad att jag o S blivit så bra vänner nu, har vart upp o ned så länge, men känns mkt stadigare nu, skönt! Alltid bra att ha riktiga killkompisar! : )

Hejs igen

Sicker than average

Det är aldrig trevligt att va hemma o va sjuk! : ( Ligger hemma sedan två dagar o är glad att jag inte har lika hög feber som jag hade igår, idag! USCH! De här med o bli sjuk är inte riktigt min grej.. även om jag blir det lite för ofta, (why is that?).. så gillar jag det inte alls! Speciellt inte när man blir helt utmärglad av den dumma febern! Men men nog tjatat om de.. får väl vara glad att trots min mina ålder, dvs att jag inte är ett barn längre fortfarande får ett klistermärke hos doktorn! : P Måste förvisso sett rätt sliten ut, efter väldigt lite mat o för hög feber, puhu! Så jag glädjs allt lite åt mitt lilla MimmiPig märke ; )

NEJ!
Nu blev de ju ännu mer klag o ynklighet, sorry! Är man själv o sjuk blir man lätt lite pratsjuk o ynklig.. Sitter dock upprätt nu (nästan) så lite bättre har de allt blitt! : )

Saknar dig

Ska dessutom blogga lite mer nu, saknar det! Speciellt o fixa o kirra med texten o eventuella bilder.. lägger in från Heleniis födelsedag snart.. Men tänkte lägga in några från Halmstad nu. Jag, Fia, Fia, Affe o Rickard var där i Tylösand, Karlstorps camping under midsommar, o vi hade SÅ KUUUUUL!! :D Rikigt galet o dödligt kul, ler bara jag tänker på de! Hihi..
FÖRRESTEN, jag gör nog inte det iaf.. de som va där de vet, o vi som åkte vet o har sett, nöjer mig med det! Men vill påpeka o understryka o poängtera att de va sååå attans kul!! :D


Adíos

Hoppsan sa

Tiden går och minnena består, jobbet tar över, hinner nätt och jämt med mitt liv, så bloggen får vänta.
Men nu är han här. Har åkt cirkus 60 mil för att träffa mig.  Det känns kan jag säga! : )
N
u ska vi gå på bio, en sen en 23.30 Harry Potters nya..

Vi har så mycket gemensamt, nästan för mycket kanske? För bra för att vara sann? Förmodligen... : /
Men nu ska jag inte vara skeptisk, det känns bra. Vi får se vad som händer sen. Inga förväntningar..
Lev livet : )


PUSS
på livet

Jobb jobb och jobb

Hinner inte mkt nu! Men ska skriva fler inlägg en dag, kanske på lör? När jag hinner o har ork vill säga! : )
Men skriver för att jag vill att Ni ska titta på den här musikvideon,, och tänk till! Tyck till om ni vill! Men den ger verkligen en tankeställare, rätt vanligt att sånt här används, men inte ofta i muskvideor o den har verkligen ett budskap!

Titta på den!
What I've done


videon är tagen från YouTube

Lite

Midsommar i Halmstad var underbart, helnajs, asskoj o bara SÅ JÄVLA KUL!! :D
Har inte haft tid att skriva, då jag jobbat hur mycket som helst, o gör även nu. Men vill bara uppdatera lite!
Lägger nog upp några bilder sen också.. : )
Har blitt ännu blondare nu, eller jaa blitt o blitt.. hehe är rätt NÖJD iaf, nästan fullt ut!
Nu ska jag äta klart!

Kramilicious