Ny dag och Dreamgirls!

Fredag idag igen, tänk så fort det går! Har precis målat naglarna.. Så det är lite svårt o skriva =)
Men igår, torsdag, gick jag, Sara o Helena på bio -
Dreamgirls. Den va väl så där, hade förväntat mig mer handling och mindre sång.. Fast det var rätt kul o se Beyoncé Knowles spela.. Hon är så vacker! Men hennes karaktär va inte den bästa, men hon gjorde de bra i alla fall.. Men men, trots den milda besvikelsen var de mysigt! =) Så tack Solstrålen och Åsa för bion :D (Fick de i födelsedagspresent av dem.)
Hmm, veckan som gått? Inte mycket att fundera över.. Va ut me Solstrålen i onsdas, o ja de blev ju som de blev.. haha! Fick dricka vinet väldigt fort så jaa =/ Blev kanske lite överförfriskad en stund, men de gick över... Men de va trots allt inte så kul, vi hade mest roligt med varann, så vi drog hem rätt tidigt. Men sen när jag såg hur jag hade stavat i ett sms till en vän, så ja insåg jag ju att jag skulle struntat i det sista vinglaset! =P Men men, man lever bara en gång!

Lyssnar just nu på Semptember- cry for you! Lillis, vi är bäst!!!!!

Kändes som om jag blev 10 kg lättare igår, när jag 'la ned verksamheten'.. Vi får väl se hur det går nu.. Men de lär ju visa sig.. Hårt men sant. Och de gör ju saken lite lättare att jag har mina underbara tjejer.
A lot of love till er!

Underbart! Ny dag, nya tag!


" You'll never see me again, no mather what you do- Lalalaalaa"

:(

Man kan väl inte bara klippa av? Bara så där.. ta bort, delete..
Ångrar nu som fan att jag började bry mig, o jag som va så skeptisk och verkligen INTE brydde mig under en väldigt lång tid.. Men så fort man tar ner garden.. =/

Crazy

Har ju som sagt hänt en del, eftersom jag vart borta ett tag, ca 2 veckor! :O
 
Men i korta drag så var de skoj på Solstrålens bal, dagen efter min födelsedag.. O söndan efter chilla jag o Fia hela dan, åt tacos o hyrde film på kvällen!

Förra fredan, eller ja i fredas gjorde jag däremot nåt helgalet, velade hela veckan om jag skulle med ut eller inte, men åkte i alla fall till Sara o hon o jag förfesta liiite.. Sen tog vi bilen till BJ, Mia körde.. =)
Väl där så kände jag mig lite olustig o ja, de va skoj men ändå inte... Hörde av mig till * och vi pratade om att jag skulle komma till han.. de va kanske vid 12 på natten?
Hur som helst, så slutade det hela med att jag sov i Norrtälje den natten, efter en taxiresa på ca 1 timme o 935 kr fattigare! Galet! Hah Lillis fick spatt när hon fick veta de..=P
Va väl inte de bästa jag gjort, men ett roligt minne... tyvärr va jag på ett litet konstig humör pga vissa saker så ja.. har förmodligen pajat allt som ev skulle kunna hända... =( Men men hoppas verkligen inte att jag gjort de.. För jag tycker om honom.....*

20 år!

Oj oj, väldigt försenat nu.. har liksom inte riktigt haft tid att skriva här!
Men hur som helst så fyllde jag 20 förra fredan, 9/2.. Och vilken dag! :D
Började med att jag blev väckt kl 6 på morgonen, lite trött kanske! O de sjöng o gratta mig, fick filmen
Dirty Dancing, yey! :D Jag som älskar den filmen, blev överlycklig!!
Hur som helst så kunde jag inte somna sen igen,så jag tittade på min nya film och njöt!
Svarade också på grattis-smset som Helena skrivit på natten, alltid lika gullig!! =)
Till kl 12 skulle jag va klar o va nere på stan för att möta Helena o Åsa, de va jag också.. o va på så ett underligt bra humör, gick på systemet, hah kanske inte lika roligt som de låter.. men va faktiskt rätt coolt!
Sen åkte vi till Sara o där bjöds de på chokladkaka(med 20 ljus i) o kokosbollar o havrekakor,, o vi gotta i oss =) Åkte sedan hem för att förbereda inför kvällen,, Släkt o familj kom och vi åt en underbar middag, Potatisgratäng med Marinerad fläskfilé och vitlökssmör/café de paris 'smör' asgott! Sen blev de tårta, den godaste, o alla sjöng! Mycket trevligt..

Fick en ballongresa! :O snacka om att jag blev förvånad, och glatt överaskad! Ska bli hur kul som helst, fick dessutom en säng o massa nödvändiga saker, super kul!!
Skjuts till en kompis blev de sen, o där va alla tjejer :D förparta lite o sen gav vi oss i väg till BJ, hade sjukt kul där! Va på top humör.. O då menar jag verkligen TOP humör!!

 
Kvällen slutade på Jalla, där några av mina vänner åt och någon som va lite överförfriska
som vi skrattade med i princip hela tiden, ett lyckat slut på en lyckad kväll! <3

tisdag

Gått några dagar sen sist nu. Men ska i alla fall få i mig lite frukost nu, obs! vaknade inte nu, har bara inte hunnit få i mig något! Ska bli en macka med paprika på, mums.
Tråk tisdag, diskuterade det med en vän igår, att tisdagar är bra tråkiga. Måndagar är inte heller någe vidare, men lite bättre åtminstone, för då har det precis varit helg och man kan glädjas åt den, dessutom är det flera bra program på TV-burken. Sen onsdagar, är ju lill-lördag så den dagen känns ju lite livlig, torsdagen är snäppet sämre, men då är de snart helg så den är inte så hemsk, o helgen, den är ju bara helt underbar!! Så slutsatsen är då att tisdag är tråkigaste dagen på hela veckan.
Synd, men sant.

Men, pratade med Sara nyss, o usch.. Är så nervös inför fredag! Borde inte oroa mig, utan bara va glad, men de är så svårt. Men ska försöka pigga upp mig o tänka positivt! =)
Ska träffa Sara idag i alla fall o ska inhandla en svart ögonskugga, den är ju så bra när man vill ha lite mer effekt från mascaran! :D

Depp dag igår... =/ Kände mig så frustrerad ang fredag o allt o allas olika önskemål mm. Men idag är det nya tag! Pratade dessutom med h*n igår, så allt va ju inte dåligt! Hih
Men näee, det är så mycket att tänka på nu, känns som om jag ska spricka! Måste nog få i mig något nu, men ska i alla fall bli hemskt kul på fredag och lördag, på solstrålen bal.. Som jag måste laga o tvätta min klänning till(!) Help!


Muppigt värre

Hallå!

Idag känner man ju sig måttligt pigg.. Vaknade med nackvärk, har sovit illa nu igen, huh! Men får ju allt skylla själv! Haha, men gårdagen blev i alla fall lyckad.. Var riktigt kul trots att jag var rätt trött, de blev inte riktigt som vi tänkt oss,  från början, men de handlar ju bara om ens inställning så! No harm done =D
Har nog aldrig gått ut me alla samtidigt nångång förut, eller inte alla men nästan alla =) hih va riktigt mysigt *tihi*
Och jag har nu inte druckit någonting, med alkohol i alltså vilket är ganska förstårligt eftersom klockan är typ kvart i 4 på eftermiddagen! Och kan ändå skriva hihi..
HIHI!!! Hah, så de då, där ser du.. *pekar på en speciell*
Men men, hamnade ju självklart på x antal vimmelbilder igår, *suck*! Får ju skylla sig själv såklart, men skulle ju va lite roligare om man såg lite bra ut på bilderna också? Ser ut som en lite MUPP! Hah, to bad =/ Men skoj o va på en bild me Helenii iaf!! =D Nämen här är vi ju!

ello o helenii



Ne nu måste jag rycka upp mig, laga mat o göra i ordning mig (alldeles för sent) Får se vad som händer sen!

Arrivederci!

puffis

puffis

bara alldeles för söt!

Friday

Så, äntligen fredag igen! O de läbbiga är, att om exakt en vecka fyller jag 20 år!! :D hih då blire party!! =P
Men hur som helst, har iaf tvättat och precis målat naglarna, i klassiskt rött, nice!
Sen ska jag hem ti helenii o sara kommer me, o ella, som jag inte sett sen jaa.. kanske på typ 10 år? Rätt skumt men askul! Mia kommer också sen.. hon ska va nykter ikväll så hon kör, hiih nedrans tur man kan ha ibland ;) Synd bara att solstrålen inte ska me, men hon ska till Lotus me sin älskling så hon får säkert också skoj =)

O förresten, prata me h*n igår,, hih så gullig =D o ja, är redan nervös, för vi ska ses på lördag, aaah! panik!! huh ne måste lugna ner mig, de är ju trots allt imorgon, och jag vill ju de.. så vad har jag att oroa mig för? =/

Hih men men, nu ska ja snart till affären, köpa lite ost o kex, eftersom helenii kirrat vindruvorna.. ser fram emot ikväll, kommer bli kul! O jag ska ha min nya klänning hih =/ är tvungen.. har inget annat o man vill ju inte heller gå naken, knappast!
Men hoppas alla har super kul ikväll!! =D
Tjingeling!

Överambitiös expedit?

Kom just på en sak, en iaktagelse, som många säkerligen gör, som jag (och min vän) gjorde när vi va i sthlm i måndags..

Vi skulle leta efter en klänning, till en bal.. Inte en riktigt balklänning utan en vanlig klänning, men en finare variant... Hur som helst, så hade vi yrat omkring hela dan och kom på att vi skulle gå till en affär där vi vet att de har klänningar..(ja precis, varför gick vi inte dit direkt!) men iaf så hamnade vi, av ett misstag, i fel affär, som vi snabbt insåg!
Men till de hörde också att jag hittade en jacka, som jag letat efter hela vintern! :D Min vän hittade en ev. studentklänning, i januari!!

Men de var då inte iaktagelsen, utan hon som jobbade i affären! Kan väl vart i 40-45 års åldern o jag säger bara de, herregud! Hon hoppa på mig som en galen katt o började tjata om om igen hur bra jackan var o att de var den sista o de hade sålt som smör, o jaa... kunde knappt ta ett nytt andetag innan hon återigen påpekade hur otroligt bra den satt o att den va så prisvärd osv. Jag bryr mig dock inte om sådant trams, så jag bestämde mig för den rätt snabbt. Men sen när gick vidare till min väl, som testade klänningen och började med samma visa där, började jag bara skratta.. Vi började ju  nästan undra om de var något fel på kläderna, för varför skulle hon annars hålla på så mycket?
Ja menar, man måste ju förstå att ju mer en expedit håller på o försäkrar, o smörar på, desto mer orolig blir man ju. Hade hon tappat kläderna i toan eller hittat dem i soprummet?

Vi skulle ju självklart klämt till med nån bra kommentar då, men ja, den kom vi ju inte på förrän vi var utanför affären, som man alltid gör. Typiskt!

Annars hade vi en jättetrevlig dag i vår kära huvudstad

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Skumt de här, fick höra om de här av min vän Solstrålen, aka Sabina.. O planerade inte alls att bli medlem, men se, nu är man här!
Rätt tråkigt egentligen väl, o läsa om andras liv?
Men men, lyssnar just nu på Talking heans- burning down the house - så cool!