I hope you know..


I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We got some straightening out to do
And not gonna miss you like a child misses their blanket
But I've gotta get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

~

Nöjd med håret åtminstone!

Fredagen blev galen.
Skulle ju åkt till Sthlm med Helena o Sara, men fastna hos frisören alldeles för länge.. men blev asnöjd! Känner mig så fin nu! :D
Åkte i alla fall till Sthlm ändå o mötte Helena, käkade och åkte hem igen.. mysigt att komma bort lite i alla fall!
Sen kom Solstrålen och vi förfesta och gick ut, så kul att träffa na... vi prata nonstop! Hihi sötnosen!
Blev lite otippat ställe! Skumt.. inte vart där på år och dar känns de som.. men vi hade skoj, vi var lite berusade dock.. hehe!
Men de roliga var att jag träffa min kusin, jag inte sett sen jag var 5, så kul! Och jag kände igen honom!
Är fortfarande lite i chocktillstånd tror ja.. Men vi sågs i alla fall idag och tog en fika, mycket trevligt!

Igår, lördag var jag hemma och tog de lugnt.. hade sovit hos honom natten från fredag och kom hem rätt sent på eftermiddagen. Båda hade vart lite överförfriskade och jag blev rätt rädd när jag vakna, trodde att jag va hemma!
Men de va kul.. vi såg lite på film och vilade bort baksmällan. =)

Nu ska jag se på film o mysa! Tända lite ljus och kura ihop mig i fotöljen, kanske blir en chokladbit också! Tihi

Trevlig kväll till alla goa!


P.S Bild på nya frillan kommer upp snarast, inte för att de är många som läser o vill se, utan för att jag är så nöjd. Hihi =) D.S

Wiiiie!

J A G  Ä R  A L L D E L E S  L Y R I S K !

Fick mina Paul Frank trosor från
Nelly idag, hihi hoppar upp och ned!! Ä l s k a r verkligen trosor!! :D
De satt dessutom perfekt, jag är så glad, glad glad, wiiie längtar tills jag ska ha dem på mig! hihi

Kan inte va många som blir så glad av ett par trosor som jag.. hehe :P

PUSS PÅ MINA FINA TROSOR ;D

Hihi <3 tjejerna

Var med Saris hela dagen igår, och på kvällen hade vi en liten tjejmiddag hos Helenii!! Var så mysigt! =) Hihi
Jag, Sara, Helena och Åsa åt pastasallad och tittade på Idol, Fia kom också förbi en sväng : )
Sen blev de Top Model, huhu inte mitt favortiprogram direkt.. Men de var 3 mot 1. Saknar verkligen att umgås med dem, o de var så trevligt! Och vi babbla som vanligt hur mycket som helst så vi hörde knappt vad de sa på TV:n  :P Som vanligt!
image86
De var mumsigt med pastasallad :D


Men de va skoj, tog bussen me Lenii till stan och fick traska med cykeln hem. Väl hemkommen väntade jag på  reprisen av Heroes som jag missat då de var Model- time. Den skulle börja 01.15 men huh va trött jag var! Fick verkligen kämpa för att hålla mig vaken.. Men de var de värt, riktigt bra avsnitt och som han sa, man blir bara mer och mer förvånad och det händer bara mer och mer saker. Me love! :D

Idag blir det tvättning och måste fara till mamsen och hämta Sthlm busskortet, ska bli riktigt kul imorgon! Först en efterlängtad trip till frisören och sen till vår kära huvudstad. Hihi

Hoppas verkligen förkylningen släpper snart, är less på att göra ingenting, vill jobba!!



Idag

Igår hade jag ont i huvudet hela dagen, så jag fixade lite hemma och gick promenader hela dagen.
Gjorde dock supergod mat hihi fläskkarré med rosmarin och vitlök och potatis, mums! LÄÄNGE sen nu : )
Tittade på Idol och Victoria Beckham på kvällen,, underhållande!
Måste bara påpeka att HERRGUD VA IDOLERNA ÄR BRA!! Redan från början liksom! =)

Idag ska jag beställa tid hos frissan, äntligen! Ska bli skönt att inte gå runt och se ut som något katten släpat in, färgning av utväxten vill säga! :D
Nu ska jag fixa mig och ringa lite.. hihi

Have a nice day!

Liten helg rapport

Hmm.. vart lite mycket nu, så har inte riktigt hunnit skriva här!

Men på lördagen träffade jag mamsen och Liam (min brorsson och hennes barnbarn) på stan. Vi gick runt och shoppade lite kläder åt honom + att mamma hittade ett par skor, ovanligt! ; )
Liam var helt till sig med kläderna, han tyckte de var jätte snygga och ville ha o ha, speciellt ett par converse skor, vi testa, men de var för tajta.. Parveln fyller ju 5 år om några veckor så jag ska nog försöka leta upp ett par såna skor till han då! :D
Sedan bestämde vi oss för att gå och fika, så vi  började gå mot Café Linné, det var på vägen dit som n mamsehittade ett par skor på DinSko, medan jag och Liam satt utanför och lyssnade på en gatumusikant, heter det så!?
Han var alldeles till sig och ville sitta där hela tiden, satt och diggade med..och när vi gick därifrån så sjöng han och dansade, underbart! Han är så cool! :D
Dagens citat är dock "Aha, grattis. hehe! ; )" - "Heh, tack! ; )"   
Människor är bra konstiga! :P
Hur som helst så kom vi i alla fall till fiket och beställde sötsaker o latte satte oss. KOSELIG, dvs MYSIGT!
Ringde han och bestämde träff senare på kvällen också. =)
Åkte sen hem med dem till mamsen, lekte ute och tittade på film och lekte med Lego, sen blev det middag, mums! Mamma gör alltid så god mat!
Kom hem alldeles för sent, skyndade att duscha och hann nätt och jämt ut ur duschen innan han ringde. Jag skyndade mig lite och begav mig. Trevlig lördag vill jag säga! Saknar dock parveln en del, när vi umgåtts en helg och lekt så blir man liksom van vid att han är där, o sen helt plötsligt ska han hem igen.. Puhu, men jag ska inte klaga, vi ses ju snart igen! :D
Fredagen
var jag förresten med Sara och åkte hem från henne rätt sent, mys!

Söndagen gjorde jag inte så mycket, fixade lite här hemma och sånt, sen var de film hos honom.


Hihi

Sent ute

Kom hem kl 21 och har precis duschat.. Lekt hela dagen me min älskade brorson! Hihi han är så underbar!
Och nu ska jag fixa mig lite och sen iväg till honom.. Skriver mer om dagen imorgon, ha en underbar kväll! =)

Pusskram


Me myself & I

Har filmkväll med mig själv! Dvs ser på det som råkar komma på kanal 1, 2 och 4. Vilket inte är särskilt mycket! Men har hittills lyckats underhålla mig med Klassfesten och nyss en repris av Svenssons Svenssons. ->
Någorlunda underhållande! Klassfesten var nog mer pinsam, fick nästan ont i magen av hur omogna vuxna kan vara. Hoppas verkligen inte att jag blir sådan när jag blir äldre, ska verkligen kämpa för att inte falla in i de mönstret som så många gör. =)
Man kan vara lycklig utan att ha de som alla andra, villa volvo vovve eller vad det heter. Det är inte fel. Men det är viktigt att de inte bara blir det, utan ett intressant och roligt liv också! : )
Nu får jag väl se på Rapport eller något, hehe skojit värre! Nej, men får nog bli nån film eller något, en klassiker kanske, Dirty Dancing eller Grease? Två filmer jag inte kan få nog av!

Ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt! =)

Ciao

Host host host

Hostar som en galning! Fast det är till och från, ibland är de mindre- vilket är väldigt skönt, men sen kommer såna där hostattacker då jag hostar så mycket så att tårarna börjar rinna... Usch! : (
Men hade konstigt nog massor med energi igår kväll, var riktigt pigg och glad, tittade på Idol och sedan
Heroes- ooh jag älskar den serien! <3 Bästa serien hittills, jag skriker rätt ut varje gång de slutar! :P

Och det roliga är att han är lika tagen av serien som jag, om inte mer.. så de är så kul att prata om allt som händer med honom, speciellt när han vet mer om vad som händer! Tihi ;D
Hur som helst, så var jag  ju rätt pigg.. Så jag gick en liten promenix över till han och snodde nåra pussar ;P mysigt! Behövde ju frisk luft också, för så fort jag kom ut, minskade hostan radikalt! Två flugor i en smäll! (Hah, jag kan itne förstå att jag just använde de uttrycket!)
Men men..
Måste skynda lite nu, Sara ringde och väckte mig och vi ska ses på stan, må duscha och göra i ordning mig nu så hon slipper vänta! Hihi

Idag får alla en PUSS

Solig höstdag

Är lite piggare idag, eller rätt  så mycket faktiskt! Fick lite extra energi när jag läste Josefines blogg. Vilken toppentjej! : )
Håller i alla fall på att tvätta nu, var nere andra gången nyss.. Glömde dock bort tiden, så jag fick rusa ner, men någon hade redan lagt ur min tvätt och lagt in sin egen. Typiskt! Men hade i alla fall den andra kvar till mitt förfogande, som tur var! Ska äta lite fil till lunch snart tror jag, usch va kallt.. men man blir ju lite mätt åtminstone!

Var förresten på stan en sväng igår och träffade en kompis som jag inte träffar särskilt ofta, hon bor nämligen i Härnösand, så man får allt ta vara på den lilla tid hon är här, när hon är här!
Ska förresten, ta mig upp till henne när plånboken tillåter, vilket jag hoppas blir snart! :D
Hur som helst så shoppade vi lite, jag ett par skor.. stövlar typ? Har aldrig riktigt gillat dem.. tycker att de ser ut som ridstövlar?? Men nu hjälpte Linda mig, så de blev ett par till sist, svarta!


Sen var jag ute efter en tjocktröja, stickad sådan.. Hade sett någon på Prinsessans blogg och sen en
på Gina Tricots hemsida. Men icke sa nicke, ingen sån hittade jag! Men däremot en annan, som jag blev smått förälskad i.. Fanns så klart i svart, men jag stretade emot och köpte en brun/beige istället. Yes!

Nu ska jag gå och värma filen lite, haha kanske låter skumt, men kan inte äta den när den är iskall, då gör de för ont i mina stackars tänder!

Känner för att klä upp mig lite, eller i lite finare kläder i alla fall och gå ut och gå.. men vart?! Är ju faktiskt riktigt fint ute idag, kallt men rätt varmt i solen.. Läste nog att termometern stod på 20 grader, men de var nog i solen! Vill bara vara ute och känna mig lite fin i allt elände, förkylningen vill säga :P Men har ju ingenstans att gå så de får bli Ica och ev en tur till mamsen min. Tihi!

Have fun
!


Sjuk.. IGEN!! :'(

Inget jobb för mig, SUCK! Jag som så gärna ville.. men är man sjuk så är man eller ja snorig ,haha- usch! Och får ju inte jobba då.. så inget så mycket att göra åt. Tyvärr.
Men träffa i alla fall honom en stund igår, en pyttekortis eftersom jag inte mådde nå bra.. men snodde allt åt mig en puss eller två ; )
Och ikväll ska jag vara barnvakt åt min älskade brorsson igen, tihi! Han sover och jag vaktar, men smygkikar alltid på honom lite då och då.. Han är så söt/gullig/underbar, you name it!


Nu ska jag dock möta Lillis på stan, trots förkylningen.. Måste ju få se na när hon äntligen är här!
Måste fixa mig lite och skynda, satans näsa o rinna : (

Får allt handla in lite nässdukar!

Ha en mysig dag!

Humpa, humpa, fallerallera!

Ont i halsen, igen!! Jag tro jag blir tokig : (
Men vi har umgåtts rätt mycket den här helgen och nu har jag träffat henne också.. sötaste! Fick massa pussar på munnen och han var förvånad kan man säga.. Men så är de, jag har väl bra hand med små knyten! =)
Nu ska jag dricka te och be att jag inte blir sjuk igen,, ska ju jobba imorgon, börjar 07.15, så jag måste gå upp 05, huhu!  
 
En väldigt kärleksfull bild på mig o Fia.. hihi :P


Talk to you later! ; )

Wiiiiiiiiiiiiieeeeeee

Jag är sååååååååå taaaaaaaaaaaaggaaaaaaaaaaad, speeeeeeeeeeeeedaaaaaaaad!! :D
Har precis vart på ett SM pass, de vill säga StyrkaMedel. Känns riktigt bra att ta sig igenom det när man inte tränat på gud vet hur länge! Och nu är jag superduper glad och känner att jag är i kroppen på något vis, svårt att förklara.. men de brukar kännas så när jag tränat. NU blir de andra bullar, ska verkligen fortsätta att träna regelbundet, för jag älskar verkligen det! Tihi! Tränade självklart med min söta Fia, hihi we did it :D
Kanske verkar som att vi tror att vi bestigit Mount Evererst ellr något, men de känns nästan så..haha, för båda har varit sjuka och krassliga i över 3 veckor nu och inte kunnat träna överhuvudtaget, så då känns de ju extra bra nu! =)

Nu ska jag laga middag, Kycklinpastasås med spaghetti- kyckling,champinjoner och kanske lite broccoli eller paprika, matlagningsgrädde och kryddor. MUMS!!

Ha en trevlig kväll, för de ska jag ha! ;D

Me like

Ligga nära dig

där du sover

bredvid mig

tycker om

att sova

bredvid dig


Somna i

din famn

vakna

och se dig

ligga bredvid mig

image81


Torsdag

Precis kommit hem från en liten intervju, och den gick fint! Tihi : )
Har mycket energi idag känner jag, var uppe rätt tidigt och känns som att jag har fått mycket gjort. Nu är det lunchtime och jag är faktiskt hungrig. Underbart! Känns bra att få fart på ens rutiner igen, kroppen mår ju bäst av det, min i alla fall. Och imorgon ska det tränas. Vet att det kommer  bli lite tyngre än det brukar pga att jag inte tränat på ett tag, men jag ser fram emot det ändå. Visst finns det en liten latmask som tvekar också, men den ska jag motverka så mycket jag bara kan. Imorgon ska jag träna! Försöka skriva det många gånger och säga det högt för mig själv så att lilla latmasken förstå att det inte är någon idé att kämpa emot. Hihi :P
Förresten så såg jag Happy Feet i söndas tror jag det var? (hmm..) Men hur som helst så var ju Mumble, huvudkaraktären helt underbart söt! Jag smälte om och om igen!


image80



Tänk att få ha en sån liten sötnos hos sig! Helt underbar! =)

Nej nu ska jag äta lunchen medan den är varm, gillar inte riktigt kall mat som ska vara varm!
Ha en fortsatt trevlig dag! =)

Krampuss

Good morning sunshine!

God morgon!
Eller man bör nog skriva god förmiddag, men jag har sovit tills nyss.. inte bra alls, men nu blev det så. Hade nog lite sömnbrist från natten innan! : )
Fick lust att blogga lite nu, älskar att skriva.. Men nu kom jag dock inte på Vad jag ska skriva, typiskt!
Tog nån halväcklig vitaminshot nyss, som min kära far har inhandlat. Den smakar väldigt surt, inte gott surt utan mer otrevligt surt, och en aning vinäger!? Inte särskilt gott, men vad gör man inte för att bli frisk.
Idag ska jag ta en sväng förbi mamma och hämta lite saker, samt lämna hennes kamera som varit på lagning, hon har tjatat en hel del om den nu. Sedan blir det nog lite film. Tråkigt men sant. : (
Lånade några filmer av brorsan, när jag var barnvakt åt min brorson igår.. Sötaste prinsen sov hela kvällen! <3
Det är helt sjuk hur mycket jag älskar den pojken, och han är inte ens min egen. Men när jag tänker efter och tänker på när jag varit barnvakt åt andra barn. Det är inte alls samma sak, inte ens i närheten! För jag älskar verkligen den lilla krabaten, som börjar bli rätt stor nu- hela 4 år nu och blir 5 om en månad- av hela mitt hjärta!
Tihi, sitter här och småler för mig själv.

Nej nu kallnar snart mitt te. Ska skriva nåt mer sen, ha en bra dag så länge! : )

Aaa mm...!?

Alltså shiiiiiiiiiiiiiit, totalt förvirrad! Haha, aldrig haft så många tankar i skallen samtidigt tror jag! Vad håller jag på med?! Skulle verkligen behöva lite stöd, eller snarare smarta kommentarer och råd! Men (ni) vet ju inte ens vad de är? Hur ska jag göra? Sen gamla tiden liksom.. flera år sen, är tillbaka nu? Helt förändrad! Ett +!! Eller snarare, många ++++!!
Men jaa, jag bara säga "aaa och mm" hela tiden.. haha Vad fan håller jag på med?! :O :D :S



Hah, I'm going crazy, or.. I'm going MORE crazy than I already am!

Lite kraft

NU är jag lite mer blogginspirerad! Har ju mina favoritbloggar jag läser flera gånger per dag, och kan de hålla igång trots barn och liknande så ska väl jag kunna det. Ligger ju bara hemma och försöker tillfriskna. Vilket går åt rätt håll, märker jag! :D Mycket piggare och nästan inge ont i halsen alls, YES!
Sipinsky är dessutom här och hälsar på.. så de är inte helt fel! =)
(det är en katt)

Har lyssnat på massvis med musik, hittar massa gammalt som jag haft i gömda vrår, underbart! Vad vore mitt liv utan musik, hemskt tomt! Music is everything! - Well.. not everything, but very much at least!
Tjejerna har ju kommit hem från Rhodos.. så kul! Hihi fast de är ju nästan en vecka sen, o har knappt träffat dem än! Fast alla jobbar ju och är sjuka, så de är inte så konstigt! Och jag o Fia ses jätte lite : ( vilket inte är nå roligt alls vi bodde ju ihop tajt som bara den i en vecka, så de blir hemskt tomt när man bara ses en gång i veckan efter det, saknar na!

Men hur som helst, så träffade vi ju ett jättetrevligt norskt gäng där nere.. Guttar : )
Och vi pratar en del via sms och msn osv.. Super kul! Tycker verkligen om dem! =) Dessutom lär jag mig lite norska också, åtminstone att förstå det.. och det är underbart, tycker mycket om språket och vill gärna bo/jobba i Norge nångång i mitt liv så de är ju perfekt! De är verkligen ett speciellt gäng med killar, hur goa som helst.. Mkt snilla! :P Min norska är kass, kan nog inte ens kalla det norska.. men försöker ändå, haha! Som jag och Fia sa, när vi låg i vår hotel lgh o pratade.. Vi snakke Götenorska! :D
Saknar dem och Napa så mycket...! : (
Men är oerhört glad att jag fick träffa dem, absolut! Bara synd att de skulle ta slut så fort, semestern alltså.. Men kan säga, men säkerhet, att vi tog vara på varje dag, vi hade stenkul varje sekund! Skulle gärna beskriva hur roligt vi hade, men det enda jag kan göra är att le de största smilet jag kan och säga, kan inte beskrivas måste, upplevas!

Lägger upp några bilder, men bara ett par, från en kväll.. för eftersom det var värmebölja, dvs riktigt varmt där nere, så hade man inte så mycket kläder på sig alltför ofta. Så de finns med andra ord inte så många bilder jag kan lägga upp här!
Kommer nog dock några "strandbilder" sen, så man kan se hur vackert det var. =)



     


~* hihi, en stor kram på alla söta människor! *~



P.S
Vi längst ner ser kanske lite tussigare ut.. hihi varför ska du bo så långt bort!? Savner dæ.. D.S
*KRAAAAM*


Less på att vara sjuk!

Orkar inte mer nu, hjärnan är pigg och vill, men kroppen säger nej. Har legat i sängen hela dagen med laptopen i knät.. Har inte orkat annat! Fan, vill bli frisk! (Ursäkta ordvalet) Men jag är riktigt less på de här nu. : (

Skum att det förflutna gjort comeback, de är ju minst 4 år sen? Men trevligt. Förändrad. Mognat som fan. Trevligt.

Haha,, jag tror jag vill bli kääär!


P.S Jag är verkligen helt, totalt oöverskådeligt förälskad i min stjärna. Så hett! :P D.S
=)

En annan parvel..

Hostar fortfarande som en tok.. lungorna kommer nog upp snart ska ni se! :P Nej då, men de är lite bättre iaf.. piggare åtminstone! Men orkar inte blogga kreativt och lägga upp bilder än.. men de kommer, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. (eller så gör de det) :D

Men
vill bara skriva att jag gör vad jag vill, det jag vill göra gör jag, det är mitt liv och min kropp och allt det där!
Nu blev det mycket jag och mitt, men man måste ju.. Kan ju inte leva för andra hela tiden, göra andra till lags.. NO NO!
Anledningen till att jag skriver det här är att jag blev lite sur på mig själv då jag funderade på vilka bilder jag skulle lägga upp.. en del av mig ville då lägga upp en bild på en söt kille som jag bara tog kort på, bara så där..  men då säger  självklart "försvaret": NEJ de kan du ju inte göra, det kan ju feltolkas och tänk vad folk kan tycka och tänka och bla bla bla!
Men nu känner jag bara fan heller, jag lägger upp en bild på en söt kille om JAG vill! Det är ju jag som är fotografen och jag har upphovsrätt även långt efter jag dött. Dessutom... om han nu skulle se den, vilket är väldigt osannolikt, men då borde han väl bli lite glad iaf, att jag tycker att han är söt!? Det är ingen provocerande bild eller något sånt. Helt snäll. Jag lovar : )


Point made. Point taken.


TIHI!