Snart är det Valborg

Och jag är HÄR, i Uppsala!! :D
Kommer ihåg förra, så väl.. vi myste i ekonomikumparken på en filt, med lite bubbel o baguetter. Jag, Sara, Mia, Helena och Ella kom förbi en sväng. Och en ny Pigis. Hon är oss trogen. (Eller vi är snarare henne trogen).
Det var fiiint väder! Jag hade dock en väldigt skum färg på håret, orange typ? Men usch, det vill jag inte tänka tillbaka på hehe.
Imorgon är det samma sak, jag, Mia, Helena, Sara , Sabina?..och nån mer, jag vet inte, de är inte jag som planerat!
Sitta i ekonomikumparken med (lite mer) bubbel och nåt göttit o äta. MYS! Fan va jag längtar! Jag ska gosa sönder mig med er hihihihi

Här är en liten bild från förra året, ellet kanske tre.. försök att bortse från hon med det hemska håret! (Jag)

       

oki.. alla kanske inte kommer bli superglada över att jag lägger upp dessa bilder. Men det är KNAPPT NÅN som läser min blogg, om ens nån överhuvudtaget? Så det är okej, och jag ser ut som ett as. Så i såna fall hålle vi as ihop. Haha. I SÅNA FALL, för jag tycker fortfarande att ni är hur vackra som helst!

UPDATE: Okej, en viss Sabina skrev en kommentar, de bygger lägenheter o ekonomikumparken!! :O Jag har vart borta länge, det märks! Så det blir stadsparken istället då. Tack för uppmärksamheten min solstråle! =)

Home sweet home?

Yeeyy Ello är i Uppis! Hmm de känns suuper, eller jag vet inte.. de känns väldigt konstigt. Är såå glad för att få träffa mina älskade vänner och familj, har inte riktigt förstått hur mycket jag saknat dem! Men herregud, de gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag ska lämna dem snart igen. Jag vill åka hem så klart (till Oslo) för det är där jag har mitt hem nu, men jag vill ta me mig alla mina tjejer! =) Kan ni inte krypa ner i väskan allihop? Jag lovar att bära er försiktigt? : /
Ne, men det går ju inte.. det vet ju t.o.m jag..
Men det är så skumt.. när vi ses och umgås och går promenader o gosas o allt så känns de som vanligt, som vi sågs nyss, de tycker dem med. Men jag känner verkligen att jag inte bor här längre och allt man ser, hus, landskap mm är från förr för mig. På något konstigt vis. Men jag saknar det, som fan, så klart, det ka jag inte sticka under stolen med. Och mina älskade vänner, jag vet inte vad jag skulle göra utan er, det är så sant det kan bli. Utan er finns inte jag. <3

Jag är kär

Har sett filmen Green Street Hooligans 2 gånger nu på en ganska kort tid.

Första gången var med grabbarna. Micke hade nämligen med sig en liten CD case från Sverige och där finns det en del filmer. Bla den.

Jag föll pladask. Jag älskar den. Det är fajter o blåmärken och uppror och kärlek. Men jag föll pladask. Herregud, gatuhuliganer liksom? GSE. Men jag föll ännu mer för en viss Charlie Hunnam. Jag tom drömt om honom nu, mer än en gång! Jag är tokkär. Vet inte vad  jag ska göra.. Hjärnan spelar såna spratt som hur svårt kan det vara att få honom.. och hur ska jag bete mig för att lyckas? Herregud, dröm och glöm kära hjärna. Men jag är kär.

Så nu har kraven höjts ännu mer på grabbfronten.
Här är hetingen:


image133  image134


 


Är man inte lik Mr. Hunnam eller är en fotbollshulligan som kan slåss så har ni ingen chans! ; )


Fotboll!!!

Jag har för övrigt blivit ett fotbollsfan. VÅLERENGA är i mitt hjärta.

Detta hände då jag var på min livs första fotbollsmatch. Söta Micke o jag gick då han fått gratisbiljetter från jobbet. O herregud-o-allt-annat-mäktigt vad coolt det var! Eller det är fel ord, häftigt, fantastiskt, oslagbart, vasomehelst! Jag var helt slut efter en lång jobb/fest helg men jag njöt.

Och det var fler som njöt, speciellt supportrarna. De var nästan tokiga! Hoppa skrek sjöng o ja allt sånt!

24 101 fler var det som njöt. Alltså var det 24 102 personer på stadion. WOOOW!


   
 

Så nu ska jag köpa Enga halsduk.

Och bli en sån där toksupporter som hoppar och skriker o hejar och kan alla ramsor! :D

Vi partar ju!?

Jag som tagit en paus i partandet när jag bodde i Uppsala. Men inte då, här partas det. Och fan va kul vi har! Jag och Lillis är bäst. Det är noterat och bestämt. Därför lägger jag upp lite bilder. Känns som jag blivit dålig på den fronten.


 
     
       

Så dääär, nåra st! På mig haha, men de bjuder jag på! För det är min blogg o kan inte lägga ut vem som helst hur som helst bara sådär.. : )

Ljud

Jag har tänkt på en sak.

Sen mp3n kom och ipoden så har mänskligheten gått miste om så mycket ljud. Jag blir nästan mörkrädd när jag tänker på att jag inte längre blir förvånad när jag ser en liten grabb på kanske 6-7 år går och diggar till nån låt på hans ipod. Eller en gammal man som nästan behövber rullator istället för käpp har två vita hörlurar i öronen. Undra vad han lyssnar på. Gamla visor från förr? Och ungen då, snickerboa eller 50 cent?

Okej, jag måste säga att jag också mestadels av tiden har två vita hörlurar i öronen. När jag går själv så klart, till och med ibland när jag har nån med mig. Men då har jag bara ena hörluren i om personen i fråga inte pratar för mycket. Då kan man köra den här "nej, jag har inte musiken på". Hah, nu va jag elak. : (

På senare tid har jag dock tänkt på alla ljud man missar.

En dag förra veckan bestämde jag mig att gå hem från jobbet. Det var härligt. Gick lite vilse, men hitta hem.

Alla ljud man missar nu när man blir "ipodad".

image116

Trikken- se upp så du inte blir påkörd.

Porlande bäcken, alla fåglar.

Vinden.

Ljudet av människor som skrattar. Barnskratt.

Vinden som susar.

Nån bra musik som nån trevlig person satt på högsta volym vid sin balkong.

Den arga bilisten som vill köra på, nej, förbi dig.

Vad dina vänner verkligen säger.

Skulle kunna göra denna lista riktigt lång. Men jag tror ni fattar vinken.


Sätt på PAUS, ta ur hörlurarna och lyssna på allt det vackra!


Jag har så mycket att säga

Jag har så mycket att säga.. eller ja Skriva så jag bara tänker skriva av mig. Allt kan tyvärr inte komma o kronologisk ordning. Men jag måste skriva, har jag skaffat mig en blogg måste jag fanimej skriva också! =)

 

Tuesday

Vi bestämde för övrigt igår att vi skulle städa. Storstäda. För båda var överens att det inte håller längre. Dammet måste bort. Vi skaka hand på't.
Och idag, när jag väl hade vaknat ..hmm hmm vilket inte var alltför tidigt, började vi städa. Och vilken städning! Tror inte lägenheten sett ut så här, någon gång under tiden vi bott här.

Så en eloge (eller vad det heter) till Mig och Micke. Fan va vi är bra! ;D :P


Måndagar

Ja.. Det finns ju olika sorters måndagar.

Det finns de måndagar då man tex tittade på Cityakuten, eller kanske Prison Break. Man gjorde ingenting, tittade på film eller jaa något annat normalt.
Ny finns det en ny genre. Spela kort- ölspelet och dricka vin, öl och sprit med sin roomate.
Haha!
Igår hade jag och Micke tråkigt, vi fundera och fundera.. vad f*n ska vi göra? Ingen va sugen på film, eftersom det enda vi gör om varadagaskvällarna är just det- se på film.
Så efter mycket om och men bestämde vi oss för att supa. :D Haha vi "låna" Filips öl.. efter lite övertalning och började.. Si sådär vid kl 22 kanske?
Kom i säng vid 04.30.
Under den tiden han vi med en hel del kortspel, norsk kebab på Mevlana, som för övrigt hade öppet kl 02.50 på en måndagskväll/natt?! Mycket skratt och en del annorlunda namnsdagar. Och sist men inte minst en straight flush!!
Kan ärligt talat inte minnas sist jag fick en sån.. Så vips, jag märkte det knappt själv, så var den där!
Hah, jag fick en kapsyl på mig pga det.. Haha, stackars Micke som är dålig förlorare :D

Men vi hade kul, och det är ju det som räknas ;D

Sirernera tjuter som vanligt här på Birkelunden

Hade ett litet lack of confidence tidigare. Men nu är man back on track igen!
Gööttt! Hade riktigt kul igår igen, trots vissa besvikelser. Men man kan inte få allt, även om man kan tyckas tro det när man är berusad.
Det åkte nyss förbi två politipikebussar, och nu en ambulans. Men det är ju vardag här, eller?  Tur att vi är trygga här oppe.
Klockan är 20.46 och jag har bott vid datorn de senaste timmarna, haft riktigt trevligt faktiskt. Tack A.
Var ledig idag, första söndan på länge.. sköönt kan jag säga! Men morsomt nog så vakna jag 10 o trodde att de var jobbdags, hah!

Ska tänka positivt, PLAYERS AB och det finns ju såå många fiskar i havet, akvariet, dammen, eller hur?

Jag och L på väg till grabsen igår:
                                                                            


Och JA vi är lika heta som det ser ut, om inte hetare (hahaha) och JA vi hade askul! :D


På grund av att

Det ær så mycket som sker nu så jag har inte velat blogga, och det jag væl vill blogga kænns før privat just nu. Och eftersom jag inte vet vilka som læser min blogg, om det ens ær någon så tænker jag løsenords skydda min  blogg. Om det nu ær någon som vill ha løsenordet så går det sjælvklart bra.

Skriv din mail i kommentaren eller maila mig!

=)

En stor kram (en sån jag skulle behøva just nu..)

-

Tvåsamhet- helvetesjävlaskit

Detta inlägg är tillägnat min kära mamma!

Jag vill bara skriva att du lyckats väl med din uppfostran. Då du gång på gång under min uppväxt uppfostrat o varnat för saker, "ha på dig cykelhjälm när du cyklar, ta på dig en halsduk när du går ut, det regnar- ta på dig en jacka du kommer bli förkyld"- OSV.
För nu när jag o L bor ihop vem är det inte då som tjatar? Okej, ingen cykelhjälm..
Men snälla Lillis du är sjuk, du "måste ha på dig en halsduk du kan inte gå ut så där, snälla tänk på att du är sjuk. Och Lillis du måååste vila, hur ska du annars bli frisk?!"
Lillis, Lillis, Lillis!

Nu menar jag ju självklart allt detta "tjat" med största möjliga välvilja. Jag älskar ju na! Men ville bara påpeka det, mamma du har lyckats! =P

Det är äntligen lite grönt på Birkelunden

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, bara att jag ska göra det. Kan börja med att göra ett glatt utrop, snön är borta!!! :D 
Är i alla fall äntligen ledig efter en mycket ansträngande jobbvecka (läs jobb-partande-lite sömn). Och eftersom gårdagen gick i fixandets tecken måste jag ta det lugnt idag och vila upp mig! Måste dock till banken en sväng, men de går förhoppningsvis fort.
Stackars lilla L är hemma o är sjuk idag, tussisen! Men det är bra att hon är hemma med tanke på hur dålig hon var igår och är idag. Ska göra mitt bästa för att kurera na! Men det är inte så lätt när hon nästan vägrar att vila. Hihi

Men men, igår låna jag L's dator å såg på Beck- Skarpt lägeimage113
Den är ruskigt bra tycker jag. Såg den på bio när jag var på min första riktiga dejt sommarn 2006. Hihi gillade den då och gör det nu med. Den är så där ryslig då man blir arg på samhället-tårar i ögonen bra liksom. Någon kanske förstår vad jag menar iaf. :P
När jag kvicknat till från den filmen gick jag ut (ur rummet) och upptäckte att F & M hade kommit hem. De stod som vanligt vid spisen och lagade sin obligatoriska gourmetmat (läs nudlar och stekt korv eller hamburgare). =)
Vi bestämde oss för att se film, vilket inte är ovanligt och efter lite övervägande fram och tillbaks så bestämde vi (läs typ jag) att vi skulle se på Goal. Har sett den förr, den är bra.. faktiskt.. men det är lite synd att "flickvännen" sprutat in gud vet vad i överläppen. Hennes "helt-vanlig-casual-girl" -look förstörs LIITE då.

Nu ska jag se vad L har för sig!

Ciao for now