Hemma igen.. : (

Hej kalla Sverige!
Huhu säger jag bara, attans vad kallt de är! Här har man haft 42 grader och glidit omkring i bikini i en vecka och så kommer man hit o får ta på sig långbyxor, strumpor, tjocktröja o halsduk. HERREGUD! Jag vill tillbaks!
Ångesten har inte riktigt lagt sig än och jag saknar hela vår "familj" på hotellet.. Speciellt norrmännen!!
Orkar inte skriva så mycket nu, eftersom att jag är lite krasslig efter resan.. hehe :P Men ville bara säga att jag är hemma! =)
L
ägger upp lite bilder sen.. men bara en nu =) tihi


sista kvällen, men ett par av våra kära nya vänner : )


When I say Ayia, you say Napa, AYIA NAPA AYIA NAPA! :D



*I love my star*

Skapa begär

Egentligen är jag seg för att skriva, har massa att göra på the TO DO list. Vi åker ju i morgon bitti!! : O
Och jag ska sova hos Fia ikväll, eftersom hennes paps ska skjutsa oss. Vad mycket saker man måste ha med sig! Fast tar nog med för mycket, som vanligt :P Men jag vill ha valmöjligheter och saker i fall att.
Har en känsla av att min väska är på tok för liten för allt som ska i!!
Men de får gå helt enkelt, hade ju den till Thailand o då var jag borta i 3 veckor! Så de löser sig nog. :D
Är lite spänd måste jag erkänna, resa bort, bort från allt. Komma till värmen o den efterlängtade solen (förhoppningsvis).
Men sen.. Det jobbiga med det hela.. är ju första gången sen dess, då det där hände.. Det är ju inte ens hälften så långt bort o inte alls samma plast. Men ändå, havet.
Har ju en väldigt god vän med mig, så de ska nog gå bra.. men kan säga att de känns i magen. USCH!
D
et här ska ju vara en positiv upplevelse, komma bort från regniga Sverige och allt här.
Nu får jag allt sluta. Tänk positivit nu Elaine!!

Var ju inte alls det här jag skulle skriva om.. som ni ser på rubriken.. Skapa begär.. För det gör man ju alldeles själv. Skapar ett begär. Man har det inte innan och kommer inte ha samma efter. Men när man väl skapat det är de klippt. Tänker på killar/män. Som vanligt! Haha nej då ; )
Man lever livet som vanligt, vänner, jobb, hem, allt sånt vanligt. SEN HÄNDER DET. Man träffar någon. Och denna någon vänder upp och ned på ens värld, eller nu ljög jag.. man vänder upp och ned på världen alldeles själv. Tillåter sig själv att göra det, tillåter det att hända. Man skapar ett behov. Man vill och behöver och längtar efter denna person. Är det inte bra mellan er så är allt annat knepigt också. Är allt bra så är det solsken trots att det regnar. Upp och ned som en jojo, fram och tillbaka.. Vinkar och hintar. Det är så MYCKET pga en endaste person. Nu menar jag ju självklart inte att alla är så här, men säkert ett flertal.

Att träffa någon är ju helt underbart, (ja, jag vet att man inte ska börja en mening med ATT, men jag orka inte) när den andra känner likadant, förstå mig rätt, men det är myckte krångel fram och tillbaks ändå. Unnar verkligen er som träffat någon det. Verkligen! Men ni kanske kan känna igen er lite från hur det var innan ni träffade denna person. Och just nu blir jag väldigt irriterad på mig själv då jag precis eller för ett tag sen skapat detta behov. Så typiskt! Men men.. får väl gilla läget.. kommer ju inte ha just detta behov för evigt (mest sannolikt) och det finns ju så mycket värre saker i denna värld!


Funderaren där!



PUSS på alla söta!


I början av veckan

Ingen bra service på A***.
Jag o S o H gick dit för för att de skulle vara Räkfrossa! Jag var inte särskilt sugen till en början, men följde med eftersom jag inte kunde närvara på S födelsedag. O vilken jävla besvikelse! Servisen var kass o man fick räkor, ja visst.. men 3 halva brödskivor?? Jag bara garva, kunde de bli sämre? Ja de kan de iof.. men lite förvånad blev jag dock! När S kompis började jobba blev de dock lite bättre och kocken var klockren.. men resten.. BIG NONO


Räkorna var det dock inget fel på, so don't blame the shrimps!

image71



Ville bara skriva det!


p.s så är jag mkt, arg, besviken och ledsen just nu, pga en viss person, så kanske får lite utlopp av det i detta inlägg d.s

Måste försöka..

Ska bli så himla skönt att åka bort, bort från allt!!! Är så mycket som jag inte orkar med just nu. Ska verkligen bara njuta o leva livet där borta! :D

No more tears, no more anger, lots of love and smiles!


image70

Fia & Ello forever and ever
-Players AB-

Förmodligen ganska redo nu

Tiden bara går och går och massor händer! Vi reser på måndag, redan! Kan inte förstå att de har gått så fort! :D
Har grunnat lite fram och tillbaka på en del saker under veckan som gått. Jobb jobb och åter jobb, kommer bli tokig och mycket ledsen om jag inte får tag i ett snart! Men har också funderat lite på kärlekslivet. Är så less på allt lekande och det galna singel livet, visst så vill jag vara fri och har roligt. Men inte nu längre, de är underbart, förstå mig inte fel, men jag är lite sugen på annat nu. Seriöst och stadigt. Och det hjälper ju inte direkt då mina favoritbloggtjejer har just det jag vill ha, kan ju vara därför de är mina favoriter. Som tex.
Engla som precis fått en dotter, underbart! Och Emma, som lever livet med sin lilla piga och sambo. Och sist men inte minst Prinsessans blogg, som skriver om hennes liv med son och sambo . De läser jag ofta och kan inte låta bli att längta lite tills de är min tur. Är ju dock "bara" 20 år, men jag känner vad jag känner och så är det bara.
Vill kunna leva livet och umgås med mina vänner, men samtidigt ha någon att tycka om och som finns där. För nu när man börjar/är vuxen så känns det mer och mer som att man ska ha någon vid sin sida, då vänner och pojkvän/sambo är det man har när man går ut i vuxenlivet helt. Visst finns föräldrarna där, (tack och lov) men de är fortfarande ens föräldrar. Och kommer tyvärr och många lessna gubbar : ( inte finnar kvar för alltid.
Då står man ju där, ensam.
Nu verkar det här vara värsta sorsgna inlägget. Men vill betona på att det inte är det!
Bara jag som vill bekräfta för mig själv att jag äntligen vill ha någon nu.

Lite babbel

Film igår, dödströttx2!
Sov till o från.. så dock lite av den och den va helt OK, t.o.m lite bra! Trodde den skulle vara dålig, men nej då : )
Vaknade dock 01.49 och insåg snabbt att det var dags att åka hem! Efter lite övervägande och åsikter från skjutsen bestämdes det dock, att de skulle bli hemgång vid 7 på morgonen istället. Trevligt!
Och nu är klockan strax över halv 9 och jag sitter här o äter lite frukost. Så less på att jobba! Måste få vara liiite ledig NU! : / Har ju knappt någon kraft kvar alls.. Måste få ladda batterierna lite i solen så jag blir pigg o glad igen!
Men men.. så blir det inte : ( Speciellt nu, när solen/sommarn äntligen kommit till Uppsala! Man får ju se hur länge det håller i sig och då vill man ju liksom ta vara på det som finns..
Fast det är ju också otroligt roligt att jobba där, de kan jag säga! Ne nu måste jag fixa mig o välja kläder o allt.. Hihi

Ha en bra dag i solen nu alla glada människor!


Over and Out

P.S jag ska sätta mig i solen en stund på lunchrasten, nästan ett måste! D.S

99.9999999999999999999999...

Jag är faktiskt nöjd! Det blev riktigt bra. Nu ser man inte ut som ett UFO längre iaf! ; ) Och frisören var en riktigt trevlig tjej, henne gilla jag, vi lär ses mer! (Då jag fixar håret igen vill säga)
Har ingen ork att skriva massor nu, kom precis hem från "Ica", där jag storhandlade.. dvs handlade 4 varor :P

Nu lyssnar jag på svinbra musik!! *hoppar upp och ned*

Just de, den här bilden gillar jag.. Den tog en väninna till mig när vi hade TACOkväll hos en annan väninna. Och INGEN AV OSS BRYR SIG ATT HON TAR EN BILD, vilket resulterar i att vi ser rätt nonchalanta ut båda två. Haha! Snacka om att vi är vana att hon fotar en del.. :P

Gillar den skarpt iaf, klockren ; )

image69


Goodnight, and may you all, sleep tight!

Försökte..

Blogga igår kväll, skrev en del o ladda upp bilder o allt, men icke.. det kom tydligen inte upp! : (
Får kanske försöka ikväll igen... Men idag ska jag till Frisören! YES!! :D
Hoppas verkligen att de blir bra nu och att jag blir nöjd. Har is i magen! Men har inte bästa erfarenheten från dem tidigare, men är en ny frisör nu så de kanske funkar! *Hoppas, hoppas*

Ne nu måste jag kila till jobbet igen..! : )

Have a nice day!

Nope

Jag behöver inte bli omhändertagen. Jag behöver ingen till pappa!

D
et är inte det jag söker hos en kille/man.


image60