Stressigt, pirrigt och snart midsommar!

Åker ju som sagt till Halmstad imorgonbitti och ska vara där hela helgen och fira midsommar, skojsi!
Håller på att packar nu, huh stressar alldeles för mycket över om jag glömmer något.. är ju så mkt tt man inte tänker på att man ska ha! Vanliga saker liksom.. Men men, får hoppas på de bästa!



En söt gammal väska, som jag tänker på när seriefigurer packar, lite sliten så där!

Hihi, så nu vill jag önska alla en riktigt trevlig MIDSOMMAR!
Hoppas på sommar och sol o mycket glädje för alla trevliga människor! :D

D
en här midsommarstången får mig att tänka på förra året, när vi va på Öland, ett gäng, 4 tjejer och 10 killar! Haha och vi satte igång att bygga vår egen midsommarstång. Den blev riktigt fin och ståtlig och alla som kom förbi var väldigt fasciernade, för vi byggde en hög, högre än alla andras på campingen.. skulle anta att den var ca 2,5-3 m hög! Hihi :P



Så nu önskar jag alla
en riktigt GLAD MIDSOMMAR!



midsommarstång 2

Ät gott och drick lagom, om ens överhuvudtaget! : )

Kram på er

Hoppas verkligen att de funkar nu!


Var ju ett tag sen, kära Solstrålen tog studenten nu, 8e juni var de, har jag nog skrivit några gånger.. Men har försökt lägga upp bildern från festligheterna jätte länge, men de har inte fungerat förrän nu. Så lite försenat,
Grattis till studenten Sabina! :D

Här är lite bilder!! : )

På väg till hennes studenmottagning..
 
Hihi
(Lite blandat!)

     
     

Hih,  de va en magisk dag, jätte fint väder, glada vänner och en lycklig Sabina!

Puss o kram, vi syns på stan!

God morgon!


Vaknade tidigare än vanligt idag faktiskt, hade ställt klockan på 8! Måste ju upp och fixa allt idag. Sen behöver jag kunna somna tidigt ikväll för att vi ska ju upp halv 6 på torsdagsmorgonen!! :O
Så då är de bra att försöka ställa in kroppen lite.. : )
Jag och några tjejer ska ju bila ner till Halmstad och fira midsommar där, vi har hyrt stuga och allt, det ska bli så kul!
Har förhoppningsvis köpt allt jag behöver köpa o tvättat alla kläder jag behöver, det har varit  ett himla ståhej! Sen har gulliga pappsen, tagit med hem juicer till oss från jobbet, som vi kan ha på färden, så snällt!! :D
D
e blir nog finemang ska vi se! Avundas dock inte Fia, som ska köra.. Huhu, för man kommer nog vara rätt trött så där tidigt på morgonen!
Just de! Justin Timberlake är ju i Sverige, och hade tom konsert igår på Globen! Gud vad roligt det hade vart att sett honom, han lär ju ställa till med en galen show! Men avundas däremot inte dem som valt ståplatser och får stå nedaför scenen, de gjorde jag en gång o de var inte alls roligt kan jag tala om, fick ju knappt någon luft och blev alladeles yr i huvudet!! De var flera personer som inte pallade trycket och svimmade.. Så ja, hade jag varit på Justins konsert, hade jag velat ha plats någon annanstans! Lite gammalmodigt kanske, men jag planerar inte att ta mina sista andetag i Globen direkt, även om de är att ta i.. HIHI

Nu ska jag få i mig lite frukost, blir nog rätt mycket o smarrigt, eftersom jag praktiskt taget måste tömma kylskåpet tills ikväll!

Hihi, snart åker vi! Kan knappt fatta att det är sant! Även om de inte är en utlandsresa så är de något speciellt. Som jag väntat på och inte riktigt förstått att de ska bli av, förrän nu!
Kommer dock sakna mina favortibloggar,
Engla's Showroom, Emmas med flera!
Läser ju deras bloggar varje dag, hur ska jag klara mig!? : )

Får tokläsa när jag kommer hem istället.. Hihi Fast då börjar jag iof jobba, men men, de löser vi! :D

Frukost nu, hejsvejs!

Vanligt värre

Nu är allt som vanligt igen, denna vanliga, ytliga väg.. som rullar framåt, men inte mot något mål, någon framtid.. Är ju mkt nytt förstås, tränar o lever MER.

Men ändå...


Satan åt vanligheten!!

E
n bra låt dock, för den just den här stunden, tillfälligheten-  The Fray- How to save a life



Step one you say we need to talk He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Let him know that you know best
'Cause after all you do know best
Try to slip past his defence
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
Pray to God he hears you
And pray to God he hears you

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choise
Drive unitil you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things

He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


texten är tagen från:
http://www.metrolyrics.com





bloggadish

Man borde ju skriva liksom, men jag får prestationsångest, haha vill att de ska bli snyggt! Så försöker lite här nu då.. kanske kan lägga upp någon bild? Har så många, så det är lite jobbit att leta.. men ska give it a try ; )
men det går INTE att importera bilder, fattar inte vad som är fel! Blir så irriterad, jag som tänkte satsa lite iaf!
Hihi, men kan ju berätta att jaa hade en relativt bra helg, HEHE o idag var jag o träna med en kompis, hon funderar på att köpa gymkort så de var najs!
Är lagom stressad till Halmstad.. vi åker ju om ett par dar!! :O på torsdag morgon liksom.. muhu ska bli så kul! :D
Ska bara tänka på mig själv, o ha roligt hih.. Jag o tjejerna!!

Synd på bilderna.. men här hitta jag en iaf, som jag importerade förut.. 
Det är jag och Helenii.. vi väntar på bussen som ska ta oss till Sabinas studentmottagning.. Dvs den 8e juni
Underbar dag!


Kram på alla! (ej till ASET) 


Hiho

Some things never change..
Rätt synd egentligen, att människor som dyker upp i ens liv, som man lär känna och börjar tycka om.. bara försvinner.. Inget varar ju för evigt, men måste ändå vara roligare att hålla kontakten. Om man har något gemensamt förstås.. Något som dök upp i huvudet bara, för OM jag skulle hållt kontakten med alla jag någonsin lärt känna så skulle jag ha hur mycket kompisar som helst, som man delar olika intressen med.. Rätt najs!

Sommar o sol, blommor o bin! :D

Nu ska jag kila igen!

puss på er alla

Godmorgon Sverige

Hade ju nästan vågat hoppas på fint väder idag.. men regndropparna som föll ner på min axlar när jag tog mig hem från Sara igår gjorde mig en aning skeptisk!
Och se nu, nu är de ju rätt dåligt väder : ( halvbra så att säga ; )
Vaknade alldeles för sent då de dåliga vädret störde min nattsömn, och rusade ned i tvättstugan, som tur var så var de bara ett par som tänkt som jag o de fanns lediga maskiner : )  de är bra när det händer!
Sitter nu och lyssnar på mina favorit låtar för stunden, ändrar ju inte musiksmak, men om man lyssnar på samma låtar dag och natt, 24h om dygnet så kan man bli lite trött på dem för en stund. Men jag är inte trött på dessa än! Blir ju nästan hög på sån här musik. och man mår så bra! Mår som fisken i vattnet och en lärka på sin kvist! :D
I love House Music!

Nu måste jag allt äta lite frukost, sommarfrukost! För moln och regn hör ju också till sommaren! Hihi
Förresten, kan knappt fatta att det är sommar nu! Det har gått så fort o när man inte går i skolan märker man ju inte av de lika mycket, så jag säger bara vadå sommar!?  visst märker jag av värmen ute, o den vackra gröna naturen,, men sommar.. kom igen! ; )
haha svårt de där! I-lands problem!

Arrividerci

Babes!!

Jag har inte så mkt att säga just nu, bara att jag ÄLSKAR mina älskade BABES väldigt mycket!


Ella    Sara    Camilla    Helena    Sabina    Linda    Sofia    Mia    Åsa

You're everything!!


Soligt värre

Soliga o härliga dagar! Jag fullkomligt älskar solen!
Har legat o njut de flesta dagar denna vecka, men idag har jag stressat runt på stan och fixat de sista inför imorgon. Min solstråles student (och många andras) men de är hon som jag ska fira! Ska bli så roligt!
Har inga kläder att ha på mig dock, o hittade inget idag heller.. Men men, får ta nåt bara.. Viktigastst att ha kul med henne ju! :D
Nu håller jag på o kirra med hennes kort hihi, *Hemlis*!
O ska strax åka o ta en fästingspruta, huhu.. Är inte direkt rädd för nålar, men hoppas bara att jag inte har ont i armen imorgon!
Hoppas alla solar o har de bra! Glöm inte SOLSKYDD o att DRICKA VATTEN!

Tihi*

Filosofi

Ahh va skönt! Vart o tränat och har nu dammsugit hela lägenheten noggrannt! Så himla härligt! Hade massor med energi när jag kom hem så då var de inte alls jobbit att dammsuga. : )
Sitter nu o smaskar på ett äpple, nytto!! :D
Men de var inte det jag skulle rapportera om, var på gymmet, hade sprungit klart o var nästan klar med tyngderna, då Onsdagen kom gående med en kompis.. AHHH shit, tänkte jag, o försökte göra mig osynlig (vilket förstås inte går) men man kan ju alltid försöka.. hah o ja, onsdagen började lyfta lite o jag var ju tvungen att titta liite iaf : P, onsdagen är ju trots allt lite biffig, haha men men smög förbi dem obemärkt (hoppas jag!?)
O gick till en maskin.. var tvunga att ringa Ella för att ventilera haha! Varför ska just de människor man inte vill träffa vara där man är just precis när man är där själv! Liksom, kunde ju kommit en timma senare? ICKE!
N
är man äntligen vågar ta sig till gymmet själv så ska den personen man minst vill träffa vara där! Eller nu tog jag i, så allvarligt var de inte, men rätt onödigt, av alla ställen liksom!
Aja får väl köpa en osynlighetsmantel eller nåt som jag kan ha när jag går dit igen, en sån där som Frodo i Sagan Om Ringen har.. kanske kan ringa o fråga om jag får låna hans? Han lär ju inte använda den nu liksom......*funderar*
Fast i och för sig, då kanske inte någon ser att jag är där jag är, o sätter sig på mig eller nåt.. Attans!!

Får åka o köpa ett paket självförtroende på Ica Maxi.. de hade tydligen nå extra pris där tror jag, 299:- för två stycken? Kan ju va bra o ha... I alla fall på gymmet, tills jag blir lite mer fit o stark :D

Hopp in i duschen me mig!

PUSS