Det här jävla "Nyår"

Ja, nu sitter man här igen, dan före nyårsafton, 30 december. Jag är i Uppis, min hemstad, där jag verkligen vill vara och fira nyår!
Och vad händer.
Det går åt helvete. Som vanligt. Varför är jag inte förvånad?
Jag vet inte varför, kanske är jag van.
Det gjorde lite ont i magen och jag svor några gånger o så sura jag lite. Men det är inget att göra åt nu.
Dessutom vet jag varför.

Hur som helst, det ser inte ut som de blir nån stor middag iaf, kanske jag o min R o ett par till käkar ihop. Oxfilé ska de i alla fall bli!
Så Gott Nytt År på er alla, smaklig måltid och sup lagom! ; )

Den är min

God Jul säger jag bara! Jag o R hade "lilla julafton" igår eftersom jag åker hem imorgon (läängtar!!) och firar jul och sånt. Vi fixa och stod i hela dan (läs jag, packa ut mina saker i lägenheten o i saker i väskan). Sen gjorde vi mat, køttbullar, potatis och rødbetsallad- hemmagjorda køttbullar is the shit- MUMS!

Sen var de julklapps time. Jag var riktigt nervøs vad jag skulle få, och hur R skulle reagera på sin julklapp. Jag hade fifflat en del o ojat mig o haft mig så att R inte skulle veta var det var. Och han hade verkligen INGEN aning! :D
När han øppna paketet och såg att det var en ipod løs han upp o kasta sig på mig med en stoor kram. Søtnøten, han var nøjd o jag var nøjd. Hade ju væntat sååå længe på hans min.
Sen var det min tur, herregud vad jag var nervøs- R fick gå ut i køket :P
Och vet ni vad jag fick?? Jag fick min älskade klocka som jag såå gärna ville ha!!

Den passa perfekt, är skitsnygg o min. Det kan inte bli så mycket bättre.

klockan

Shooooeees

Jag har køpt værldens snyggaste skor till nyår! :D
Har kikat på dem innan och sett att de kosta 900,-. Det kændes inte aktuellt eftersom jag måste spara lite pengar nu (och redan har køpt ett par dyra skor denna månaden). Så jag går då och kikar på andra, men i mina tankar ær endast dessa underbara pærlor.
Så jag tar mitt førnuft till fånga o provar dem, de ær fantastiska- såklart!!
Bestæmmer mig før att køpa dem, hej nudlar i januari! Men till min stora førvåning så sæger hon i kassa 700,-, va sæger jag? Kostar de inte 900? Nej sæger hon o tittar en extra gång på kartongen o sæger att jag sækert tittat på priset nåt annat land.
Yey, lucky me tænker jag, før 700,- ær ju mycket bættre. =) Nær jag sedan kikar under skorna, står de mycket riktigt 900.
Jiihhhoo, spela roll hur de var, de ær i alla fall MINA!

Hær ær snyggingarna ; )

miiina!
de ær lite hårda æn så længe, men de mjuknar.
o jag struntar i om jag halkar, før jag kommer ha vackraste skorna i uppsala
;D

Julklappar

Nu ær det ju december igen, jultider med andra ord. Och det ær mer æn dags att køpa JULKLAPPAR! Om man inte ska utomlands førstås, lyckostar før er som ska det! Jag skulle inte tacka nej till lite sol och avkoppling nu.
Men, jag længtar faktiskt till jul, før førsta gången på flera år, før jag ska HEM och vara med familjen och vænnerna och slappna av och njuta! Det ska bli skønt.
Det blir nog inte bara avslappning, før jag kommer nog leka en hel del med min brorson, gå på bio med mamma o en o annan utgång med jenterna! :D
Hur som helst, julklappar var det.
Har ju hunnit med några i alla fall!

Update:

[x] R
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Sia
[x] Marie
[x] Bror
[x] Brorson
[ ] Farmor & Farfar

Sias køper jag på flygplatsen o farmor o farfars blir nog i nån typisk norsk butik. : )

Har en liten plan till pappa o brorsonen, sen blir de svårt. Men med lite tips så løser det sig (førhoppningsvis) innan jul. : )

Jag bloggar nær jag vill

Herregud nu har tom min R børjat klaga? Nær ska du blogga igen egentligen? Frågar han.
Hmm, det kanske ær så att det ær så mycket som hænder i det verkliga livet så att jag inte hinner med internetlivet. Eller vad man ska kalla det.
Det hænder så mycket nu, flytten, jobbet, hem till jul, JULKLAPPAR osv. Men det størsta ær nog min væn, gud så jag saknat  dig, hur kunde vi gøra så hær mot varandra? O hur kunde jag gøra så mot dig!?? Jag vet i alla fall att du ær en riktig væn o att jag ælskar dig, och kommer sakna dig så in åt helvete! Kom o hælsa på snart!!

Du kan ju i alla fall komma tillbaka så vi kan slåss ihop haha, lørdagen alltså, herregud! Stackars R, två arga jenter haha. Men kul var det!
O i helgen hænder de igen, fast utan slåss-delen førstås. =)