Hej o hå

Fredagen försvann rätt fort, va hos lenis på kvällen o va minst aktiv i deras förfest, hade knappt någon röst alls.. När de skulle ut åkte jag hem, goodiie =)

Igår, lördag, va jag o fixa lite saker i stan, o på Coopen, hittade leni där o de va skoj, hih hade ju lite o berätta =P
Sen åkte jag till henne på kvällen igen o så slinga hon mitt hår, haha herregud alltså! Jag ser nu mera ut som GUL-LOCK : ( och så passar inga kläder till den nya hårfärgen, o  jaa de va ju inte direkt de jag ville! Men men, får la bita ihop!  Idag söndag har jag bara stressat, kirrar för imorgon, o ska ju självklart (suck) göra allt i sista sekund, men nu har jag i alla fall tvättat o handlat o pajen är i ugnen! Finally! : )

Och nu till råga på allt så sprang tre nakna killar/män förbi fönstret.. haha studentspratt! De gör mkt skoj o galet nu, eftersom de är VALBORG-s helgen.. Och jag bor ju där jag bor också. Så imorgon är de sista april och VALBORG, kommer bli sjukt kul! De är de alltid =) Tihi
Fast skulle hellre va här ute nu o hämta hit mina vänner o ha skoj som alla andra, men d blir imorrn!

Nu ska pajen ut!

See ya later, alligator!


Girls

Ingen vidare start på ett blogg inlägg...
Men jag lär mig! : )

Tjejerna drog till esco igår, de va kul! Inte bäst, men rätt skoj.. De var ju VI.. hihi, de va så länge sen! Men de får man ju acceptera, alla har ju så mkt för sig nu, man börjar bli gammal osv : P hah!
Kändes ändå lite speciellt eftersom vi växt upp ihop, nu saknades ju en o annan men ändå, och gjort alla steg man gör i tonåren tillsammans! De är verkligen festligt. Men också väldigt ovanligt och underbart!

Jag kommer ihåg, när vi lekte med barbie, lekte i lekparken, lekte ta land, eller ägget i skolan.. eller när helena va häxa, hihi! .. när vi fyllde år o hade kalas, skutta omkring med våra kaniner och ha allmänt kul.. Rätt inspirerande att ha såna minnen med dem! Med tanke på hur annorlunda vi är nu, 'vuxna' o nu räcker de inte med några kottar eller en klätterställning längre.. kul har vi dock! Och fortfarande bästa vänner.. :D
Men en sak saknar jag, att bo nära dem, vi alla bodde ju i samma område då, o de gör iof de fortfarande, men inte jag.. klart de är kul o bo mer centralt, jag älskar faktiskt de! Men saknar ändå att bara kunna knalla över, på 5 min, bara säga jag kommer över, o va där på några minuter.. de va tider de.. Inte stressa för att hinna till bussen o sen sitta på den i 100 år.. Allt var så mycket lugnare då, jag måste medge att jag fortfarande inte riktigt kommit in i atmosfären som är här.. :P Är ju van, men inte fattat tidsperspektivet riktigt ; )
Nu får jag sluta deppa, jag har ju trots allt fortfarande världens underbaraste vänner!


Love from Me


Gött

Voff!

Har försökt fixa lite med bloggen, men känner att jag inte har samma kraft eller entusiasm som jag borde ha, väntar tills den infinner sig istället!
Vilken konstig morgon alltså.. hum hum eller nu är de iof dag, snart lunch- men jag vaknade kl 8.14 förvånansvärt pigg! De är ovanligt, men bra.. då kanske jag kan somna i lagom tid ikväll.. =)
Igår satt jag o leta roliga bilder från filmen Madagaskar, o hitta en del.. framför allt den här lilla parvel som börjar stortjuta en eller fler gånger i filmen (hur många gånger kommer jag inte ihåg) och han/hon är ju bara för söt!!

Titta själv vilken sötnos!

image24


Man vill ju inget hellre än o krama den! Tihi* ..men de är ju inte så konstig de, eftersom att de ligger i människsans natur att vilja ta hand om såna små liv med stora runda ögon! : ) Samma sak när de gäller katten i filmen SHREK (för mig iaf).. när den tar av hatten, håller den framför sig, kramar den lite med tassarna o fäller ned öronen...


image25

Such at cutie!


N
åja, nog om fiktiva sötnosar.. finns ju så många riktiga!
; )


Jag är ett stort fan av katter, de är helt enkelt helt underbara djur, inget mäter upp till dem, hur jag än vrider o vänder på de,, bara o acceptera

I LOVE CATS!!

(I really do)

Så efter allt katt-snack måste jag bara avsluta med ett..

MJAU!


Mors galors

Skrev ju inget igår eftersom förkylningen tog över.. Huh börjar bli rätt less på de här nu, speciellt när de är så fint väder och allt! =( Inge vidare! Vill ju helst va ute och njuta av de fina vädret,, men icke sa nicke :'( Hur som helst, träffade mamsen igår, åt lite mat utomhus- mysigt! Fick dock ha både vinterjacka o halsduk för att inte bli mer sjuk.. Ahh, nu ska vi inte deppa sönder oss här.. Fast förresten, måste klaga lite till, mina tighs som jag köpte i lördags.. är de redan hål på!! Herregud säger jag bara.. men som tur är så lagada mamsen dem i ett naffs, men ändå, så snart liksom?
Får la köpa nåra fler nu, så man har 'i fall att' liksom :P

Känns tomt i skallen nu, ska nog göra en kopp te o se på nån film.. måste bli frisk!!

O tack gode gud för...    image23 .... hade nog inte klarat mig just nu utan dem!


Yahooooo!

Kom ge mig..

Fredagen va vi hos Lenii o myste.. riktigt skoj och trots om o men så kom Lindis äntligen fram! =D hihi
Åkte sen hem me Lillis.. hihi
O herregud, någon hörde av sig efter flera veckor, har personen inte fattat än? :O Men men, lite kul va de ju =)

lördagen träffade ja Solstrålen på stan och vi gick till den där nya gallerian,, humm krångel säger jag bara! Alla larm grejer pep ju titt som tätt o jaaa priser som överstiger min ekonomi iaf, än så länge! Men de är ju bra att de som har lite mer på banken kan hitta märkeskläder här i vår lilla stad!
Hittade dock ett par svarta tights på Gina, härligt! Jag som velat ha de så länge! Tycker det är så himla snyggt att bara ha dem som byxor till nån top/tröja.. Lite rockigt så där :D
Hur som helst så va jag ju på väg att bli sjuk så åkte hem rätt tidigt och orkade inte gå på restaurang som jag lovat, men åkte till Ellisen rätt tidigt o fixa o trixa- laga mat och styrde upp.. Sen blev d utgång!
Najs! Haha.. 4 st -"jag vet att hon klarar sig" ;) JA, jag gör ju de! :P

Men men, de va trevligt iaf! O igår segade jag hela dan, åkte inte till Ellisen förrän sent, så kom hem lagom till  Wallander, blev dock väldigt sen middag! Hihi,, bra film! Har emelleRtid sett den förut men ändå : )

Idag är de då måndag och jag skulle ha gått på ett möte men är alldeles för sjuk för de, huvva! Hatar att vara förkyld :(
NU ska jag vila o dricka te!

Bästa låten just nu- Teddan- Kom ge mig!

Tjollahopp!

Tråkmåns

Har vart på väg till solariet hela dan- men inte kommit iväg ÄN! Herrgud, skäms på mig, o nu kom pappsen hem också, o han drog ju för evigheter sen.. Jag har suttit här för länge!
Men mitt i allt surfande kom jag och tänka på mitt o Fias gamla 'företag' Players AB.. o gjorde en lite logga.. Haha snacka om att jag har tråkigt! =P
Försökte ladda upp den, men d gick tydligen inte =(

Men men,, måste skynda iväg nu- middag snart ju!



H
e
r
r
å

/
T
r
å
k
m
å
n
s
e
n

Skumt..


 

Hah- hel skum kväll igår, totalt oväntad.. Skulle träffa Camie en stund bara, över ett glas vin..o sen ja, de ena ledde till de andra (helknäppt) så slutade kvällen på Escobar.. väldigt sent dock, så vi va inte där speciellt länge, men jaa.. som sagt oväntat, börjar typ garva av att bara tänka på de! =p

Men men,, fick en ganska hård kommentar från min mor, vi mail dock.. den är förstås sann men jävligt jobbig! Haha.. Hon skrev: "Livet som ung arbetslös är inte så glamoröst precis" .. ahh som jag inte redan visste de, men vafan- måste ju göra de bästa av saken än så länge! Hihi =/

Men men, nu måste jag ta mig i kragen, har inte ens gått ur min rum på hela dagen! Bör nog äta någon form av lunch/ frukost haha.. Men men, får se om man får in nån bra bild då.. Ska leta lite...

Ett ögonblick!...
Haha helt pixlig o ful..

image21

kan jag också se ut! ; )


Mors galors!

Man får tycka precis som man vill : )

Tjenixen!

Rätt tråkig torsdag.. Förutom att Marie kommer idag o de är som alltid lika mysigt! =) 
Men jag spekulera lite på de här att folk kopierat bloggar, varför göra det? Då handlar de ju inte om en själv? Fattar inte idéen.. men men.. tänkte visa en bild på en het dilf, hah ;)
 
image18

Ni får tycka precis vad ni vill! Ja jag vet, han är äldre, o har tom några gråa hårstrån i skägget, but
ME DON'T CARE!
Hihi tycker han är het, iaf på den här bilden och möjligvis några fler, men inte alla! =) Ååh de där blå ögonen - lite trix i bilden, I know, but still.. =) Hihi kommer ändå aldrig få träffa han eller liknande så man får ju lov att drömma..haha ;)

Kanske finns dem som föredrar
image19
image20
Måste medge att han ser rätt speciell ut, men hittade en bild på honom, Mortiis, när han inte var 'utklädd' o då såg han ju helt normal ut =)
 Så alla får ha vilken smak de vill!
Jag föredrar Mr. Craig, men tycker Mortiis är cool ;)

(nu beger jag mig till affären)

Hejsvejs!

Övertrött busschaufför?

Lite kul faktiskt.. kom precis hem från Sara.. vi hade mys/flum kväll haha! =)
Men hur som helst så tog jag bussen till stan vid 12 snåret och när jag går till min egen buss i stan så ser jag att busschauffören sitter o sover... :O Jag står tålmodigt o väntar utanför i någon minut, sen knackar jag på med mitt busskort.. Chauffören kvicknar då till och öppnar dörren, jag betalar och går och sätter mig..
På vägen till min plats märker jag att två personer (ja, de va killar) som satt på bussen till stan, när jag skulle till Sara, sitter på samma buss.. Lite skumt, fast logiskt- är ju ändå sista bussen.

För att komma till saken, så sätter jag mig på ett tomt säte o börjar spela tetris på mobben.. Som vanligt :)
Efter ett tag tittar jag upp och ser att alla andra bussarna börjat åka, men vi har inte ens startat! Underligt tänker jag, men tänker att han kanske väntar på någon som kommer längre bort..
Men när det ytterligare gått några minuter så lutar jag mig lite ut i gången o till min stora förvåning ser jag att busschauffören sitter och sover- åter igen! Kan inte låta bli att smålé lite för mig själv och ser på när en kvinna går fram och väcker honom. Han vaknar då lite förvånat och försäkrar snabbt henne om att han kan köra trots sin trötthet, han startar bussen och -off we go!

Lite komiskt tycker jag, får busschaufförerna arbeta så mycket att de somnar på arbetstid? Eller hade han kanske jobbat dubbla skift o i så fall- får man det? Han kanske bara va trött efter en jobbig dag eller liknande.

Riktigt skumt att spekulera i de så här 20 i 1 på natten.. De är nog förresten skumt att spekulera i de när som helst på dan.. Men jag är SKUM! =P


Natti natti!

Trixie

Ondsdag jaa.. va o hämta schemat på jobbet bland annat.. najsit =) synd bara på sommaren =( men men!
Hållt på o kirrat lite med bloggen, är väl halvnöjd hihi, men hemskt roligt att experimentera! Känns som när jag gick i skolan igen... de är verklinge hur kul som helst!!

O leta o trixa o bygga o fixa- me love!

Hur som helst, ska bli skönt o få lite cash snart, ytterst lite är de dock!
Åhh just, Lillis kommer på fredag o är här hela helgen,, wiihooo! Vet inte om hon vart här över en helg på evigheter, så de ska bli hur kul som helst!
Sen vill jag tacka Ellsan, för all underbar musik, har en meterlång lista nu.. så najs!

Nu känns d dock som om jag bara babblar, ska dessutom åka till Sara snart så måste börja kirra lite här..

Skönaste låtarna nu: Beach Boys- I Get Around, The Mamas and Papas- California Dreamin', Paul Simon- You can call me Al.. m.fl.

Over and Out from the HTML- nörd

Skogstroll!

På måndagen åkte jag till Ella! Kom dit ca kvart i 2 (på dagen) o ca 20 över 2 begav vi oss iväg på vår powerwalk! Så kul o träffa henne =)  Hihi Men hur som helst.. så gick vi, o gick............. o gick.. o sen hitta vi en stig in i skogen, AHA! Den svängde vi ju självklart inte på,, eftersom jag älskar skogen, o de gör Ella också (suprise,suprise!) Vi vandra runt där ett bra tag, vet hur lång tid vi vandra omkring.. plurra lite (stackars Ella) hoppa över några stenar, gick många omvägar runt kärr o mossar.. Sen kom vi ut till en skogsväg- där typ traktorer kör på.. o vi hade ingen aning om vart vi var.. så vi traska på, men när magen börja kurra för mkt o vi inte visste vart vi skulle hamna beslutade vi oss för att vända.. så tillbaka på skogsvägen o sen in i skogen igen o ut på banvallen o hem.. de tog självklart mkt längre tid än hur jag skriver, men vi va bra slut kan jag säga när vi kom till Ica för att handla mat.
En snabba handling o sen hem till Ella.. Och då såg vi- klockan var cirkus 10 i 6! alltså hade vi vart borta i över 3 timmar.. WOW!
En upplevelse som heter duga vill jag säga..
hih

Igår (tis) var jag hos Sara o såg på Ugly Betty O Desperate Housewifes.. Så bra!
Rikigt mysigt var de, o hälsa på Tjockis också,, hihi han är så himla goo!!

Nu är det dock Onsdag o jag har lite o göra.. så jag skriver mer sen!

Tjollahopp!





Försenat..

Jaa... Jag skulle ju ha uppdaterat bloggen på fredagen, men så blev de inte.. halkade av mitt blogg spår lite när jag var borta en vecka. Men nu ska jag försöka ta mig tillbaka igen!

Helt underbart o vara bortrest förresten, träffa människor som jag inte sett på flera år o hade trevligt- wonderful! Får ett litet annat perspektiv tycker jag, när man är borta o får reda ut lite i huvudet.. Vaknade ca 9 varje morgon, o somna i lagom tid.. för ovanlighetens skull, riktigt najs o bo me en vovve o en kattis hih me love! =)
Hur som helst, utgång på fredagen då, nu i fredas alltså, här i Uppsala.. Vi gick till
Seven, ja jag, Ella, Sabina o Helenii... de vart skoj, fast jag var dödstrött pga min nya dygnsrytm så när jag senare såg bilderna så jaaa.. jag säger inget mer, ni fattar nog,, Huhu säger jag bara!

Men vi förfestade iaf hos Helenis bf, o jag o Ella kom assent så ja, fick skynda mig som tusan hih.. Saris va också där, o hälsa på lite, sen åkte hon home =)

Men men, de va fredagen de.. på lördagen då jaah kom Mia o Sara o hämta mig o så jaa gjorde vi inte mkt,, men en kul grej, utanför Mc Donalds vid fyra mackarna.. Ha ha ha! Roligaste grejen på hela kvällen tror jag minsann!

Söndagen, vad gjorde jag då? De har jag nog glömt- eller förträngt.. Hade iaf min egen myskväll o tittade på Wallander- Innan Frosten, sorgligt.. Johanna Sällström, hette hon så? Spelar Wallanders dotter o jaa hon dog ju :(
Men hur som helst, nu kom minnet tillbaka- Åkte senare till Krogsöndan på Seven me Fia o Emme o mös, va inte speciellt mkt folk, men de va kul o inte sitta hemma.. haha =)

Så där ja, en liten uppdatering =)

Ohoj!

Hemma

Hemma igen! Kom precis alldeles nyss.. efter ca 7 timmars körning, var ju inte jag som körde.. men ändå.. Hihi
Helt slut- middag på Max! : )

Nu ska jag packa upp, skriver mer imorgon!!


Kramelikram


Hihi

Eftersom jag ska åka bort nu- i cirkus en vecka och förmodligen inte kommer ha någon tillgång till internet, (ska självklart ta med min kära dator, men vet inte hur de är med trådlöst osv.) så säger jag Glad Julen-light nu! Dvs
GLAD PÅSK!


image16

se så söta små kycklingar : )

Hoppas att alla får en mysig påsk, vila upp er och ät riktigt mycket påskmat o ett o annat påskägg, eller kanske t.o.m flera, vem vet!
Det ska i alla fall jag, kanske sätta mig i solen en stund om jag inte blåser bort!

Hejsvejs!

P.S Ät inte allt för mkt...
image17
.. även om de är hemskt goda! D.S



Sötaste paret!


Solstrålen- underbar människa, bästa vän!
Mankish- känner inte han lika väl,men enligt Solstrålen- underbar!

Det gulligaste, bästa, sötaste paret jag vet!

Titta själva :D




Tussiarna!
HiHi

Upp o hoppa sega råtta!

Tidigt uppe idag, vakna först kl 7, sen blev de 8:a! Kände mig inte riktigt kry igår så sov lite extra för säkerhetsskull!
(stavar som en usling idag)
Men i alla fall så har jag en del o göra idag, innan vi åker i morgon bitti, eller i natt -vilket som.. Ska bli så skönt att komma bort! Även om det är inom Sverige, så åker man bort från all hysteri här och kan slappna av där, visserligen finns den ju kvar när man kommer tillbaks, men då har man kanske kunnat tagit itu med ett o annat. Nya perspektiv helt enkelt!
Hah, de låter ju som om jag ska in på hem! - Men de ska jag ej, o tur är väl det..

Nej nu blev de tomt i huvudet, teet kallnar- ska nog kila och hämta de.
Hör konstiga röster i trapphuset, låter som spöken! Lite små nyfiken- springer o kollar....
Nej de va bara städtanten =)

Väldans vad de var tomt i huvet idag då.. hrmm.. Får väl skriva mer sen!

Oj just de! Fick låna Pirates of the Carribean 1 och 2 av Saris, skojit värre! De ska jag nog se på när jag åker ned.
Glad Påsk på er alla påskkärringar som lufsar runt idag!

image14



Nu kallar tvätten!

Mors galors!

Skummish

Mörrn!

Eller vad man nu ska säga =P Blir endast ett kort inlägg nu.. Är smått irriterad! Känns som att du endast är intresserad av mitt yttre.. Inga frågor om mig som person, vad jag har gjort, kommer göra, eller vill göra.. NADA
Egentligen ska man ju tolka de som att h*n inte är så intresserad.. Men är ju h*n som är intresserad..
Ni vet ju hur jag är när de verkligen är nåt! Velar som in i h*lv*t*.. =/

Vet inte vad jag ska göra!

HELP?


What would I do without you?

Hur skulle jag  klara mig utan er?
Jag skulle inte kunna
Andas
Leva
Finnas
utan mina älskade vänner
Ni betyder allt!


image13

Alla finns inte med här, men utan er skulle jag vara tom


Massa kärlek till er mina tussisar!

Martes

Haloj!

Vart hos farmor och farfar hela dagen- helmysigt!! Fikade först när vi kom o prata o allt sånt.. Hjälpte också farmor med gardinerna.. Sen sa hon plötsligt, att hon hade gömt något åt mig! Humm tänkte jag.. lite smått, men glatt överraskad.. Började jag leta.. Hade fått en hint att de var fågel.. Jag kände mig helt konstig o gå o leta så där,som när man var barn.. nästan lite generad. Men efter en stund märkte jag att jag inte alls var bra på att leta, som när jag var liten.. Då var man nyfiken och exalterad och lyfte och vände och vred på allt.. Men inte nu.. Beror antagligen på att jag inte är liten längre.. OCH att det är lite pinsam att bli så där exalterad och livad.. eftersom man inte ska bli de när man blivit äldre.. Vilket i och för sig är fel, jag ska tamejfan ta tillbaks mer av barnet i mig!
Hur som helst, så upptäckte jag plötsligt en ovanligt hög keps på hatthyllan, smög då dit och fann ett påskägg! Lilla farmor, hon är ju för söt! Jag som ska göra mig av med min sockerberoende och allt.. Hihi, men får bestämt skjuta upp det till efter påsk! =D

Har dock märkt att suget avtagit, måste inte äta så mycket nu.. Ägget ligger trots allt bredvid mig och SÅ sugen är jag inte.. Eller nu kanske jag ljuger för mig själv? Haha kanske lite.. Men jag kan i alla motstå, vilket är ett stort steg för mig!
Nä nu ringer mamsen, ska kila..

Se yaaa!!

Typiskt..

Nu blir jag snart toookig! VART är alla långa fina killar?? Hallåååå? Sluta göm er, det är trots allt nästan vår nu.. så kryp fram!!



Måste nästan små le för mig själv.. När jag tänker att ni kommer krypande ur era små bon, knappast troligt dock!




en bild från lördagen med S, helt otroligt! vi var 2 st och tog över 200 bilder, hah de'ru!




OVER AND OUT

Tokig (ta inte detta för seriöst, jag är trots allt inte frisk)

Jag känner mig seriöst psykiskt sjuk nu.

Läser en bok som heter De galnas hus, av Karin Fossum..
De psykiskt sjukas tänkande, de galnas fantasier- är de inte som alla andras? Vanliga friska människor? Eller är vi 'vanliga' också sjuka? Är de egentligen de sjuka som är friska? Som har föstått ett och annat som vi tråkiga enkla människor inte förstått än? Och som vi förmodligen inte kommer göra någonsin, så länge vi också blir manodeppresiva- neurotiska- galna!


Alla skumma tankar vi männsikor tänker, egna små föreställningar i våra huvuden- i våra hjärnor.

Vi kan till exempel spela upp en hel kväll- hur den kommer bli, vara, kännas osv, innan vi ens upplevt den.
Har vi verkligen rätt att göra så?

Har vi verkligen rätt att stänga in de människor som inte är som alla andra? Bura in- göda med olika piller! Vi ska hjälpa dem- medmänniskor, precis som vi blivit hjälpta en gång, eller kommer att bli. Men hur vet vi att vi gör rätt? Det finns självklart undersökningar, fakta, som riktigt kloka människor fiskat fram, o det är SANT, så är det bara. Ska man tycka i alla fall..
Men vad är friskt och vad är sjukt? Vem bestämmer de fina linjerna? För om det bara finns riktlinjer att gå efter- så är dem, så beter de sig, så gör de- alltså är de sjuka, ge dem ett PILLER! Gjorde man så förr i tiden, på stenåldern- eller när vi bodde i grottor, gav vi ett piller till dem som stack ut? Fanns det ens psykiskt sjuka då? Hur vet man inte att de kan va fel diagnos? Eller är det dagens samhälle som formar vissa individer till sjuka individer- de som måste knapra piller för att fungera?  Elle är det något VI kommit på själva, för att lösa problemen innan de ens uppstått? Livrädda för förändring och olikheter...


Jag diagnostiserar mig själv som galen, helt TOKIG, out of my mind!


But- still harmless-

Seeegt

Lagom seg man var igår då, söndag alltså.. Sov över hos min kära vän Sara o vi gick inte upp förrän ja, vid 2??
Gjorde i ordning frukost och satte oss på balkongen, i solskenet,, underbart! Undra om man fick någon färg? Förmodligen inte... ;) Men men.. efter några timmar i solen åt vi en glass som hennes mamma köpt till oss, så gulligt!!! =D
Därefter blev de svart, vi somnade utmattade, jag på en ihopvikt madrass på golvet (väldigt liten yta att få plats på) och Sara i sängen.. Så himla skönt! Sen blev jag väckt av telefonen ringde.. hum hum =) Men blev dock glad av personen som ringde..!
När vi kvicknat till lagade vi lite middag- korv o mackisar, en klassiker! ;)
Åkte sedan hem.. Maoosii hihi
Sen såg vi på film =)

Har sedan vaknat upp idag i solsken- underbart!! Ska äta en smarrig frukost och ta tag i dagens aktiviteter!
Får se hur bra de går.. haha en bild kommer upp senare!


Ciao bella