F***

Fan så less jag blir! Och ARG!
Vilket jævla liv man lever, nu ær sommarn næstan hær och det ær sol o varmt, o man kan sola, bada, grilla, gå på stan, spela kubb, ha picniq eller hur de stavas o massa massa mer! Men vad fan kan JAG gøra av allt de dær? Ska jag hænga på stan sjælv eller, spela kubb mot mig sjælv, plaska i vattnet o grilla en ensam biff på grillen. HELL NO!
Det suger de hær, o va ensam, pojkvænnen kan springa ivæg på ditten o datten, i dag var det tennis o vad kan jag gøra, hænga framfør tvn lr datorn? SUPERKUL, verkligen!
Ne  fy fan va less jag ær på att vara ensam, inte en endaste liten væn o træffa (lr jo S, men hon ær rætt upptagen me studierna nu) o jag kan ju inte hænga som en trasa øver henne!

Ne usch o blæ o fy. Jag skulle lika gærna kunna bo i en stubbe mitt i skogen. Så ensamt ær det ungefær, fast då hade jag ju haft ælgarna.

Uppe kl 8a på en söndag..

Varför då för kan ni ju undra? Vakna kl 8a av att mobilklockan ringer o hela kroppen, eller ja halva- var faktiskt ganska utvilad-  säger neeej sov vidare,, de är ju sööndag!
Men det är inte vilken söndag som helst, nej nej, det är 17 maj, dvs Norges Nationaldag! Och det firas som bara den i Norge, bland annat champangefrukost tidigt på morgonen, så vi ska iväg o mysa hos en kompis till R.

 Får se vart dagen tar en, men kul ska de bli!
=D

Helgen

Hejsan hoppsan, måndag idag och leeeedighet står på schemat! Väldigt skönt efter veckan som gått. =)
I lördags, firade vi som sagt 1 år och efter jobbet så åkte vi till Aker Brygge för å gå på Big Horn (en restaurang) men de hade så lång väntetid, vi kom dit ca halv 9 på kvällen, så vi gick till  Fridays ist. Det var super mysigt, vi åt middag, efterrätt o delade på en Mudslide tror jag de hette? Nån drink som R tycker om, jag tyckte mest den var som en till efterrätt (mkt glass i). Sen blev de hem o sova, efter en hård vecka är de det bästa som finns. : )
På söndagen tog vi de lugnt, åt miiddag och gick sen på bio på Colosseum (bästa bion i Oslo) och såg Wolverine, älskar X-Men filmerna så den här var helt i min genre, den var så braa, se den! =)





               wolverine

1 år idag

1 år firar vi idag, jag och min sambo. För ett år sen blev det jag o han. Jag fann äntligen han jag letade efter!
Vi har vart med om en del de året som gått, båda bra o dåliga saker, men allt har gjort oss starkare och det har alltid funnits massa kärlek. Jag älskar dig så mkt R!

Idag blir det jobb som vanligt, gick upp lite tidigare för o hinna duscha, vill ju vara fin dagen till är. =)
Så ikväll blir de middag på restaurang, mysigt!
Hoppas ni får en bra lördag, ser ut som de kommer bli sooool! :D








Herregud

Jag har bloggat för lite alltså. O herregud, hitta mitt inlägg då jag fyllde år, och BILDEN. Jag ser ut som en jävla tant. Nog för att mitt hår växt en del sen dess, men ändå. Nu är jag mer cool. HAHA Nåja, så cool jag nu kan bli. Här ser ni skillnaden:


me22   mes vs. cooling   mebrillor



mohhahahahahha

Veeet niii

Vet ni vad jag såg på vägen hem på tunnelbanan?
En man, i 25-30 års åldern, vältränad ganska biffig, välklädd ja ni vet. Normal om man säger så. 
Han har nå skinskor, finare varianten, inte gympaskor alltså. Och gissa vad mer? GALOSCHER!!
Ni vet såna som Madicken kasta i ån o skyllde på den där Rickard?
Kan ni tänka er, de kan inte jag, galoscher borde vara olagligt på dem under 60 år.

Suck :(

Jag är fortfarande på jobbet. Inte hemma och myser med en chokladask.
Fy fan, jag skulle kunna dø här, framfør stripsbordet. JAG ÄR SÅ UTTRÅKAD!!

Så vad gør jag? Jo jag tänker att jag ska lyssna på lite motiverande musik.. Hmm notmebutgood-listan kanske är nåt. Bläddrar fram till Gabriellas sång "jag vill känna att jag lever.. osv" .. En powersång tänker jag, men mycket självkänsla.
Pyttsan.
Jag børjar ju bara undra vad fan jag gør i Oslo. Det vet jag ju, men i såna hær svaga stunder kan skumma tankar dyka upp.
Så jag byter låt, till den som ligger innan, Oktan med OKTAN. Haha, o då misann!
Tænk vad en gammal slagdänga kan gøra o nedrans vilka gamla låtar de fanns på denna spellista!

 

Nu ska jag fortsätta stripsa o lyfta händerna upp mot taket.


Knappt vaken

Just nu får jag kæmpa med att hålla øgonen øppna o førsøka gøra mitt jobb. Stripsning står på schemat, då jag ær først på jobbet  ( av oss som jobbar på posterprep).
Men jag ær såå trøtt, drømde en konstig drøm i natt. Var i Uppsala o Oslo på samma gång, nån kille (typ sævja kille) støtte på mig på Karl Johan (gata i Oslo) o jag gick snællt vidare, møtte Mia på H&M (i Uppsala)och hon ville att min mamma skulle køpa vin till henne till kvællen?? Vi skulle tydligen ut o hon tjata o tjata, sen døk den dær killen upp igen och berætta att han nu var min pojkvæn o att han skrivit de på alla sajter (typ fb, pa, lunar såna grejer). Jag kommer ihåg att jag blev lite smått chockad o tænkte jaha?
Sen førsvann han på nåt magiskt vis o jag skulle åka hem, på væg ut ur H&M påminde Mia mig en sista gång att jag skulle be mamma køpa ut vin till henne..
HAHA! Vilken skum drøm, helt meningsløs. Men saknar Mia! Vem vet, hon kanske ska drick vin ikvæll :P

Ne nu har jag knaprat i mig lite vindruvor o druckit lite kaffe så nu får jag væl återgå till helvetesjobbet. Hoppas de slutar regna snart. Nej uff va deppigt de blev, jag lyssnar ju på The Rolling Stones samtidigt som jag jobbar o de ær ju BARA POSITIVT.

Nu ska jag førsøka vara mer POSITIV resten av dagen.

<3

Vissa människor är värda att älska, att leva med, vara med, göra uppoffringar för och ställa upp för. Men bara vissa.
Saknar er mina uppsalatjejer! (+ en nybliven sthlmstjej :P

U-a

Ja, jag var ju i Uppsala i veckan, hela veckan som var o de var Valborg, UNDERBART!
Tack Mamma, tack Jocke o Liam o tack tjejerna för att jag fick umgås så mkt med er. : )
Det gör mig glad!
Nu är jag hemma igen, saknar U-a lite, speciellt mum o ledigheten men har längtat mkt efter min R så de är underbart att se han igen!
Nu är han o jobbar o jag gör typ inget? Ska kanske ut o sola om de blir några grader varmare.
Men ska gosa me min prins när han slutar jobba iaf :D