Borta bra men hemma bäst?

Just nu känner jag verkligen inte så i alla fall! Saknar.
Men har haft de underbart, så jag fårväl tänka på det.. Sen blir de ju massa jobb nu så det är bara att kämpa på.

På bussen från stationen ville alla att jag skulle gå upp i rök typ, poff?
Lyckas komma på bussen med en stor väska på hjul, tung datorväska på ryggen, en handväska och en påse. Efter det är det svart, eller jag vill nästan inte minnas. Alla bara suckade o skaka på huvudet när jag försökte ta mig fram. Det jag inser (att det inte är någe bra om jag ställer mig längst bak eftersom då måste alla gå ut när jag ska ut) inser ingen annan. Ingen vill hjälpa till, inte ens en medlidande min. Fast jag måste erkänna att så gör inte jag heller om det kliver på en fullpackad åsna på bussen. Men det ska jag ändra på. Här och nu. Jag ska alltid hjälpa till och assistera människor med mycket bagage i framtiden, så länge jag kan.

=)


Blöta tassar + möss-a

Snö/slask/kyla/blött/läckande skor= svin kallt=ruggigt=kalla och blöta små tår=frostskador=inga tår alls!
Mja, de två sisnämnda kanske är smått överdrivna, men kallt och ruggigt är det, OCH blött o slaskigt! Och till råga på allt så läcker mina skor! =( Suck! Så de blev kraftigt nerkylda under min lilla tur på stan med S.
Måste ha med mig raggisar! Packar lite nu igen, tar med mig alldeles för mycket som vanligt. Men har faktiskt tänkt taktiskt den här gången, så när som.. så allt kanske får plats i väskan den här gången. Hoppas! =)
Tåget går 07.09 imorgon bitti, phu måste upp vid 6, förmodligen tidigare?!
Men de är det värt, skönt att komma dit tidigt.
Hihi

Har gjort två halvstressade och har-inget-val-längre - köp idag. Bestående av ett par vantar (stickad, svart&offwhite randiga) och en mössa, stickad den också.. handstickad stod det tom!? Undra om det är sant...? : )
Hur som helst så är mössan en ljusare offwhite, upptäckte jag när jag kom hem. Fan!!
Men nu struntar jag i det, har letat mössa sen september så nu får de bli så här, nästa år ska jag börja redan i juli!
Nog om det, må köpa Carolina Gynnings bok EGO GIRL imorgon, så jag har något att läsa på tåget. Är den bra, någon som vet?

Till disken!


PUSS


P.S Jag är inte negativ, bara hemskt less på j*vla-skit-mössletandet! D.S


En slags katastrof!

Jag kan inte säga att jag följer idol, de är inget för mig.. såna där familje-tävlingar-svenska-folket-ska-sitta-o-titta-i-soffan-och-mysa-och-ring-in-och-rösta. Men jag fattar alltid tycker för den jag tycker är bäst.. Vet inte riktigt varför, men så är det.
Men svenka folket kan uppenbarligen inte tillräckligt mycket! Det började med att Darin åkte ut för några år sen.. haha vilken flopp!
Och nu, vem åker ut om inte DANIEL..det luktar hoppsan-vi-glömde-visst-rösta, han-är-ändå-så-poppis. Jävla skit, kan inte folk känna igen en stjärna när den står där precis framför i dem i tv-rutan och skiner?!
Idol har sjunkit ännu mer i mina ögon, för Daniel är BÄST, en naturbegåvning helt enkelt. Visst, så är det en väldigt hög kvalité på idolerna detta år, de är sjukt bra! Men ändå.. Så jaa.. finns inte mycket mer att säga. Hoppas verkligen (och tror) att Daniel får skivkontrakt ändå, bara för han är den han är, jag skulle i alla fall köpa skivan!



I found you, some good stuff- dvs musik alltså!

Everybody wanna know.. why I'm walking around with a big smile on my face
Hey I'm happy and it shows, hey I'm back
Heaven knows I've been down so long, never thought I'll ever feel this way again, and everything was going wrong
Until you found me and you made me belive in me


Sömnbrist på jobbää

Har för övrigt märkt av SÖMNBRISTEN.

På jobbet sorteras ju det som ska slängas och det som ska diskas, så klart!! Men har emellertid börjat märka av den påtagliga sömnbristen då jag i ovanlig ordning slänger bestick, tallrikar, skålar, koppar och allt plastigt och dylikt som ska diskas och diskar skräpet. Detta har resulterat i en stor brist på material och mycket rent skräp! Så om någon vill ha lite fräscht nydiskat godispapper, peppar&salt förpackningar eller kanske en servett. Kontakta mig! ; )

Ledig dag= Tvätt dag

Så där ja, nu har man lassat in första lasset i tvättmaskinerna o tur hade man, alla var tomma! =D Lät mig ta en liten sovmorgon idag, till 9.30. : )
Lyssnar på  U2 igen här hemma o de strömmar ur högtalarna!

image95


Imorgon är de löning, jippi! Har en del som måste inhandlas, dessutom är det ju julklappsdags nu! Har några pers som ska få av mig och de måste göras snarast då jag jobbar mkt i dec.
Ne nu, blir de till tvättis igen! Måste ha allt rent innan söndag.. =P Hihi  ♦

Novas mamma, Emma har tävling på g!

Nu är det tävlingsdags, inte jag som håller i tävligen utan Emma. Novas mamma alltså, som  bland annat bloggar om sitt liv med Nova och annat skoj!
Man vinner en rosa SVEA mössa och två små söta tablettaskar från SVEA. Ja, ni hörde rätt, en ROSA mössa, och jag som älskar rosa!

image94


Hihi
.. hoppas, hoppas hoppas!
För att tävla själv går du in på Novas mammas - Emmas blogg

Lycka till! (till mig själv o alla andra tävlande) =P Hihi

Sunday Bloody Sunday

Är en låt som U2 gjorde för en tid sen.. rätt gammal alltså, men åååh så BRAAA!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är i himlen just nu. Lyssnar på U2's I still haven't found what I'm lookin for
Me love! Så bra bra bra, sjuukt bra, bäst, oslagbart, fantastiskt! You name it!

Känslan av att vara nykär, pirr i magen..

image92

ME L♥VE

image93

With love to
U2

Söndag

Tittar på reprisen av Idol nu.. Lyckas ju missa den när jag måste sova då den börjar. Mjuff.. fast de va bra svårt måste jag säga..  att gå och lägga sig åtta på en fredags kväll. Hade extrema sömnsvårigheter, trots tappra försök o metoder! Men ska man upp 4a så har man ju inte så mkt val.. Och jag gick upp.. förvånansvärt pigg. Men tröttheten tog över senare under dagen och jag blev en tok! Flummade och skrattade tills jag slutade (jobbet alltså).. Hah, de tyckte jag va knäpp! Och det var jag säkert! Hihi.. men det gör inge. Jag hade skoj. =P
På kvällen hade jag bjudit Solstrålen på middag och hon kom, lite tidigare än planerat så maten var inte helt klar. Men det gick bra ändå, och maten blev god! Vi drack vin och åt efterätt, en chokladkaka som hon hade med sig med glass, mums!

image91


Lyssnad på U2 nu och jaaa.. jag vet inte vad jag ska skriva! Eller förresten.. De får ett eget inlägg. så det så! ; )

Kom på en sak..

Har shoppat två nya accessoarer till håret på min lilla minitrip! =) Tog två bilder, ignorera mig, det är dem som ska synas! Hihi, gillar dem skarpt! ; ) Hah! Vilket uttryck.. "skarpt".. hmm undra vad jag fick de ifrån? Ny västkust-dialekt eller bara trött? :P
Hur som helst..here they are, or should I say, here am I?

  


Hihi.. jag är smått förälskad i dem! =D

Nu så, natti natt för en trött Elaine!


Kolla in den här!

En tussig tjej har en tävling på sin blogg!
Sanna, Godis tävling! Man vinner jätte gott godis, choklad och dylikt! Och jag som inte ska äta mer godis.. (humm?) Men vadå, är det tävling så är det! Hihi, superskoj! :D

Hemma nu

Kom hem vid 3- tiden idag o har hunnit med tandläkarn också! Är super trött. Konstigt, jag som vart ledig en hel helg för första gången på länge?!

Hum hum, "pratar" mer sen, nu uppackning!


Så less!

Så less så att jag nästan kräks! Har flyttat fram och tillbaka som en jävla jojo i 7 år nu! Orkar INTE!
Och eftersom båda boendena har sina Stora Nackdelar så går de inte bara att välja ett ställe att bo på. Och det går inte att tänka eller säga att det ordnar sig, för visst kommer det göra de inom en framtid. Men jag vet också att det är långt kvar och att jag kommer få göra de här måånga gånger igen innan dess, vilket jag inte orkar, men måste! =( Skulle bara vilja sätta mig ned o gråta nu för att de tär så mycket på mig! Tänk själv, att me jämna mellanrum packa ihop allt du behöver och kan tänkas behöva i vardagen, ALLT och tro mig,, det är en hel del!

Fy fan, är sååå less! :'(

Jobbar som en tok

Som sagt, så är jag hemskt trött när jag inte jobbar.. så den här bloggen går minst sagt på sparlåga! Men idag är jag ledig. Hihi.. Har inte så mycket att skriva just nu, är full i huvudet av tankar så det är lite svårt att sortera ned dem på bloggen..  Men hur som helst. Frisören på fredag, YES! :D Färga o klippa luggen.. Hihi vad lat jag har blivit! Brukar ju göra de alldeles själv (klippa luggen alltså) men nu gjorde hon de så himla bra sist så.. jag får minsann lära mig hur hon gör, för de här går ju inte! :P

Miss the Love


image60

men snart så.. ; )

Hihihi

Det är bara att skrova ner den o sätta opp den!

haha,
me like den reklamen :P