Försök 3

Jahaja.. här igen!
Mkt kort o KREATIVT inlägg nu.. ; )
Men men, rätt praktiskt att kunna blogga från sängen,, haha är för trött för att sitta upp- jobb idag, o hel stressigt. Suckande -de blir aldrig min tur- kan du inte skynda dig lite- jag ska ju BARA handla de här- LOOKEN.. O då blir man ju rätt stressad, aningens irriterad, inombords men ger dem ändå bästa servicen :D
Hur som helst, därför är jag rätt slut nu.. Idétorkan är fortf. kvar.. Men ville ändå kommentera de här med Laptop.. me love!!

Förresten, en bild,, hmm är ju så tråkigt annars, ska se om jag hittar någon som livar upp stämningen i den här tråkigheten!
 


Lite blommor kanske?

NU ska jag sova.. upp o träna imorrn!
Nighty night

Aha!

Jag kom på en sak.. heh (snabbt de gick) att jag har ju blitt helt- totalt- ogenomträngligt blond.. hehe eller gjort det självmant förstås, med mkt assistans från Helenii (hon gjorde det) :D
Ska se  om man kan hitta nån godkänd bild då de syns...
 
Här va en! Ser jätte muppig ut, men är ju bara för håret.... : )






En på mig och Mia, jag ser inte särskilt bra ut på den heller..ser ut som en skolfröken!? Men också för att visa att jag nu är GULhårig haha..
Bild nr 2 är tagen från uppsalavimmel.se
Mer om hårfärgen senare..

Adios!







Försök 1

Så där ja, nu var jag här igen!

Rätt okej helg faktiskt, extra roligt på fredan =)
I förrgår vad jag me Ella hela dan typ o de va dunder, dessutom var jag till jobbet o lämna kameran, o beställde några bilder till den! : ) Hoppas de blev OK.
Har nyss vart o tränat på gymet för första gången, brukar ju va gympa annars :P o va KUL de var! Hihi, måste snart
 dit igen,, får se hur kroppen känns imorrn.. :P
Har nu käkat lunch o så o ska snart fixa lite här, sen ska man träffa Lillis!! Ska bli så kul,, träffa ju henne en stund på stan men då såg man ju ut som ett åbäke så hehe..

Idé torka igen... får väl se om jag kommer på nåt att skriva eller orkar skriva sen!


Hejs!

Long time ago...

Har ju fått kommentarer om att jag inte bloggat på sjuukt länge! O de har jag ju faktiskt inte, har inte orkat ta tag i det och fått prestationsångest.. Känns om jag måste skriva så mkt, vara kreativ! Men VAFAN de är ju MIN blogg, så då bestämmer jag ju själv! :D

Visst, det har hänt mkt sen jag skrev sist, orkar inte uppdatera massa, mina vänner vet ju redans såå.. : ) Kanske får nåt ryck o skriver om vissa händelse..vi får la se!

Är grymt trött, har jobbat nu o va ut igår, somna kansk 4 o sen jobba kl 11..huvva! Men men, försökte mig på en powernap efter lite råd från Mia... o de gick väl halvbra? Är nog lite piggare iaf ; )
Har ju vissa standardgrejer som jag vill ha med när jag skriver ett blogginlägg, men jag kommer igång snart igen!
Måste bara släppa kraven, HUH!

Lyckades dock komma med på en eller 2
vimmelbilder igår,, humm? Här är ena.. ser bra snoffsig ut.. Haha jag o Ella- blondiner! ;)

Nu måste jag duscha o äta middag.

Mörs!