Ensam

Ensamhet har fått en helt ny innebörd.

Här är 22 åringen

Japp nu är man 22, jävligt stort, gammal som tusan. Upptäckte en ny rynka i morse när jag vakna, fan!
Nej då, skämt o sido. 

22 år
haha, gammal o go! ; )

Dagen:
Vakna
Duscha
Stressa till Nydalen
Taxi till Jernbane
SPA
Hämta tårtan
Möta R
Duscha bort oljan ur håret
Fridays
Platekompaniet
Hem o se på vår egen bio!

Mer detaljerat imorgon!

PUSSS

puss

Jahaja

Då var man 1 år äldre då. Eller snarare 1 dag. : ) Men men, idag ska jag på SPAAA :D har fått de av min älskling. 
Luna Helse & Spa heter de. Är lite spänd, men hemskt nyfiken, undra vad de gör? Hoppas iaf på nån ansiktsbehandling lr liknande. Men hur som helst så ska de bli skönt, min kropp behöver verkligen de!

Ne nu måste jag hoppa i duschen, ska hämta tårtan 11 o sen till SPA:t 12.30, så nu måste jag skynda lite. Ha de!

PUSS!

Det enda jag önskar mig

Det är ju så, att min födelsedag nalkas. Gammal blir jag också, huvva. Fast de gör inte så mycket (OK liiite ångest har jag) men den här känslan av att "jaha, fyller jag år nu igen?" har infunnit sig. Det är inte lika storslaget längre o fylla år. Antingen är det åldern eller så är de avsaknaden av vänner och familj.
Och det är där vi har det. För det enda jag önskar mig till in födelsedag, det enda som jag skulle bli så glad att tårarna skulle börja rinna. Är att mina vänner skulle komma hit. Det är de enda jag vill. Det är de enda jag önskar mig.

Idag är en bra dag

För att jag får va ledig!! Har jobbat på tok för mkt dessa veckor o vart ledig typ 1 dag i veckan? Det är lite för mkt. O att man till råga på det inte känner sig helt kry heller. Usch!
Så idag åkte jag till jobbet o mötte chefen som är tillbaka o uppdatera han om allt, sen fick jag åka hem- underbart! Men jag åkte förbi skattekontoret o lämna in en till ansökan om nytt skattekort, att de ska ta sån tid! Måste verkligen få det snart så att jag inte behöver betala 50% skatt på nästa trevliga lön. Hmm.
Men men, det var inte det detta inlägg skulle handla om, det är så att jag börjar planera min resa hem till Uppsala en sväng, den blir inte nu, kanske i mars lr senare, men inte nu. O då undrar jag om mina vänner har nå önskemål? Eller så vi kan planera nåt? För de är ju bra om vi planlägger lite så jag hinner träffa flest möjliga och vi kan hitta på nåt. Typ utgång, bio, tjejkväll, middag ni vet. : )
Så skriiiiv, snälla! För de kostar lite o måste planläggas en del för mig att komma hem, så jag skulle verkligen uppskatta det!
Pussisar


P.S Jag har en semla i kylen! Mohahahaha

Tack Marie!

Idag vill jag tacka min pappas kjæreste, man kan inte kalla henne flickvæn o inte fru, før de ær inte gifta, o flickvænperioden ær væl bara nær man ær tonåring lr typ till 20? Men de har vart tillsammans ett bra tag nu o hon ær som min extramamma o jag tycker hemskt mycket om henne!
Jag vill iaf tacka henne før de understællbyxorna/långkalsongerna/tightsen (?) hon gav mig i julklapp før några år sen. De ær køpta på SidenSelma tror jag o ær av siden. Idag ær de premiær, før nu ær de kallt ute!
Jag har dem på mig under mina Nudiejeans, som ær rætt tajta, o de værmer! Tænk va, vilken uppfinning, tunna "långkalsoner" som ær varma o som dessutom får plats under modets tighta byxor? Fett najs!, som min lilla brorson skulle sæga.
O ja, fett najs!, sæger jag med.

Semlor

Jag har faktiskt riktigt tråkigt.
Sitter på jobbet o gør absolut nada, chefen var tvungen att gå tidigare så jag måste stanna hær till fyra. Och det ær tråååååkigt!
Men mitt i mitt tråkande kommer jag på att jag ær sugen på semlor, mumsfillibaba! Och vet ni!? Dem har SVENSKA SEMLOR hær med MANDELMASSA! På Baker Hansen, tænk va, vi ær i Norge men de finns svenska semlor, tack o lov før det. Før vem vill ha syltetøy (sylt) i sin semla??
Det kan ju bero på att de finns så många svenskar hær i Norge/Oslo. : )
O vi førøkar oss! Mohhahaahahha
Nerå, de flesta svenskar åker væl hem o ynglar av sig eller så ynglar de av sig med en norrman o då blir de ju en mix.
Jag o min R funderar på det, att gøra en mix. Det skulle sækerligen bli en otroligt fin mix. : )
Oj oj nu sæger jag næstan før mycket hær. Semlor var det.
Ska kanske førsøka køpa mig en idag, om jag hinner vill sæga. Før jag ska till frissan efter jobbet också. Ska bli så skønt o få bli lite fin i håret innan B-day o mamsen kommer.
O de kænns inte helt ok att komma med en semla dit som jag ska smaska i mig medan hon gør slingor. Nepp, de får nog bli imorgon det, semlan alltså. Nu blev det mycket seeeemlooooor hær.


Så semmelpussar på er!


Glasøgonorm

Nej då, nu øverdriver jag. Men ja, jag har køpt glasøgon, eller bestællt då, briller heter de førresten hær i Norge. Dem ska jag ha nær jag læser, går på bio, kanske tom nær jag ser på TV. De får vi se.
Har inget stort synfel, ær bara liiite nærsynt på vænstra och så var det nåt me høgra- anatomisk, anatomatisk, apatisk, automatisk? Æsch jag kommer inte ihåg vad de hette. Hur som helst. Nu ær jag ca 5000.- fattigare, buhu. Men det kostar att se som hon i kassan sa. Japp så ær det, så nu ska jag se igen om några dagar, jag tycker jag sett hela tiden ja, men nu ska jag se bættre.

Kommer med bild nær de har kommit in i mitt liv.

Synundersøkning!!!!!

God morgon, jag sitter nu på jobbet o væntar på att jag ska få gå till tunnelbanan o åka till Carl Berner o dær gå in i en Glasøgonaffær (eller vad de heter) o gøra en synundersøkning!!! Jag kan knappt fatta det sjælv. Men før ca en månad sen gick jag førbi denna affær o tænkte hmm, ser jag inte lite dåligt??
Så jag gick in o boka en tid. Antingen ser jag dåligt eller så inbillar jag mig, eller så ser jag lite dåligt bara før att få gå på en synundersøkning. Svaret får vi ju reda på dær. Men de sa nånting om att de t.o.m tog bilder på hornhinnan, hur gør man de? Gør de ont?
Jag hoppas fan inte de, før då ær de ju inte vært de. Jag ser væl bra. Eller? Kanske, det återstår o se. Haha "se"!
Återkommer om ett par timmar før att ge en synfel-eller-ikke-rapport,

Krampussar!

Hej

Hej!

Sitter nu och föröver all musik till min nya dator : )
Ganska trevligt, massa låtar man inte lyssnat på nu på evigheter, bl a den här, "ice ice baby" med Vanilla Ice. Det var faktiskt den låten som inspirerade mig till min mailadress (för många år sen). Den är bra den, låten alltså. Lite så där avslappnat mode, eller vad pratar jag om- avslappning "chillning" som någon skulle kalla det. Som Bobban, han lyssnar jag en del på nu i min ipod, den är så där avslappnande No woman no cry- dont worry about a thing, cause' everyting is gonna be alright- typ. De är avslappnande iaf. =)
Ähh gud vad jag svamlar nu. Är rätt hungrig, har levt på godis halva dan o vill ha maaat. Men vad kommer min älskling hem med (förutom mat) jo goooodiiiiss! Jag tror jag blir tokig, snart kommer de växa polkagrisar ut ur mina öron.
Ne nu svamla jag ännu mer. Ska fortsätta med musiken. Och svamlandet- det är godisets fel, alltihop.