Filmoholicer

De blir film ikväll igen. : )
Jag o R ser rätt mycket filmer nu, vi köper mycket filmer nu. Vi vill fylla på vårt filmförråd, dessutom är det salg.
Vad har vi köpt? - Jo ganska många som sagt, men tar de en annan gång. Nu blir de som sagt film. Och ikväll blir det History of Violence. Ingen aning om vad det är för film, såg dock att Viggo Mortensen är med på omslaget. ; )

PUSS på alla mina änglar hemma i Uppis!

Jag har køpt den

En ny laptop! Finally! O jag är så kär!


macbook

<3

Blogga från jobbet

Ja, egentligen ær det ju gårdagen jag vill skriva om. Min kæra sambo fyllde år! Han blev riktigt gammal, 26 år, dvs inte alls særskilt gammal!
Vi jobba som vanligt under dagen, men jag lyckades øverraska honom på jobbet med att sænda ett bud med rosa tulpaner! Han blev jætte glad. =)
Sedan møttes vi på Majorstuen och kikade runt lite innan vi gick o åt på Mucho Mas (jag køpte bla en væska på FRIIS & COMPANY, o R køpte lite filmer till kvællen).
Mucho Mas har typ Mexikansk mat, eller tacosliknande, med guacamole o sallad o salsasås o sånt. Så kan man vælja vad man vill ha till, bønor, kjott, kyckling mm. Asbra! Rekomenderar verkligen den resturangen. Om man inte vill ha det så dær superlyxigt.
Sen åkte vi hem och åt blåbærspaj som jag bakat, mums! O såg på film, Surfs'Up eller vad den heter- animerad film, men fan vad jag garva!
MEN just det, innan pajen o filmen fick han ju såklart sin present; en luvtrøja. Och i den låg ett røtt kuvert. R såg lite misstænksam ut o undrade vad de var før konstig gubbe på framsidan av kuveret (jag hade gjort en flørtsmiley).
Han øppna, o hjælp- han blev helt tyst før några sekunder och sen- TOKGLAD! Verkligen!, jag tror jag lyckades dær, før hela hans ansikte sken upp. Yes! Den minen hade jag væntat på. ; )
Så nu blir de tattoooo før han den 7 feb. Gøttit!

Jaha, men jag vill inte ha dig nu?

Jag ønskar att man kunde sluta tråna. Ja menar, om man træffar en tjej/kille ett tag och denna person sen bestæmmer sig før att den inte vill ha en. Att man då ska sluta engagera sig. Visst så tar det ju tid, man kanske børjade bli kær o inte hade den minsta aning om att det skulle bli så. Men man ska i alla fall glømma personen, och GÅ VIDARE.

Så om denna person (som uppenbarligen ær ett litet as som læmnade dig) sen hør av sig  efter gud vet hur lång tid och "har tagit sitt førnuft till fånga" och vill ha dig tillbaka. Då ska du sæga NEJ, jag har gått vidare! Jag vill inte ha dig længre!
Fatta vad bra det skulle vara, vilken sjælvkænsla man skulle få. O vilken knæpp på næsan tjejen/killen skulle få. Dig kan man minsann inte leka med.
Før nær man sjælv inte gør så, utan hoppar av glædje, eller snællt kryper tillbaka till den som en gång dumpat en, så ær det ju ett steg tillbaka. Nu menar jag då INTE dem som haft ett långt førhållande eller liknande. Utan dem som træffats ett tag, några månader kanske.

Tænk på det, det kan vara vært det.



(P.S Nu har jag då inte gjort slut med min pojkvæn, allt ær fine, så om nån undra så vet ni.)

Man kan ju tro

..att de ær glassigt nær chefen ær borta. O ja visst, det ær de væl på ett sætt. Men vi har en jævligt bra chef så han ær också saknad. Det roliga ær ju førstås att det ær jag som ær chef nu. Det ger en viss makt, hah nejdå om nåt går fel så ær det ju min rygg som blir piskad. Men jag førsøker skøta allt så gott jag kan, vill helst slippa piskningen. ; )
Hur som helst, så går det jææævligt segt. Igår satt vi væl o glodde i sisådær 2-3 timmar, i væntan på leverans. Och idag? Ja, jag o Freddan børja 8a o vi har fortfarande inte nåt att gøra.
Buhæ.
Men det ær också lite mysigt, før då kan vi æta kiwi på chefens kontor o kolla på roliga avsnitt på youtube o garva tills vi gråter. Fast efter 2-3 timmar ær de ju rætt tjatigt.

Vet inte rikigt varfør jag skriver det hær. Vill væl kanske uppmærsamma att jag ær chef, medan den riktiga chefen ær borta. Så då kan jag ju inte va  så dålig trots allt.

Men men, nu ska jag kolla fb lr nåt, før 111:e gången.


Hej

Jag borde ha mycket o skriva. Var ju ett tag sen sist, jag har ju hunnit vart hemma o firat jul o nyår o sen tillbaka till Oslo o børjat de "vanliga" livet igen. Men jag kan inte skriva någonting.
Før jag kænner bara en enda sak. Ensamhet. Jag kænner mig så jævla ensam. Jag måste vara en otroligt tråkig, dryg, elak, hemsk, tønt-mænniska som ingen vill bli væn med. Så kænns det.
Tråk-tønt-dryg-falsk-hemsk-elaka Elaine. Det ær ju verkligen jag.







P.S Jag tycker att alla flick-ungar ska ha badräkt, inte bikini.