3:e gången gillt

Åhhhh snart struntar jag i de här, nu råkade jag trycka bort rutan igen.. kan man vara mer klumpig? Aja nu skriver jag en sista gång, händer samma sak igen så struntar jag i de,, (även om de är hemskt svårt)

Återigen!
De är LÖRDAG idag, mitten på helgen, den dag jag trodde var alldeles RÖD när jag var liten.. trodde att man såg allt i rött, som genom ett par röda glasögon.. Men så var ju inte fallet, och de förundras jag inte över längre!

Vi ska ut idag, som alla andra helger =P Nej då, men på en lördag för omväxlings skull.. vi går till 'vårt' kära
BJ.. stället är ju bara toppen!

Köpte ett nytt vin idag, undra om det är gott? Ja den som lever får se..

Nej nu har jag så där bråttom som jag alltid har, måste få i mig någon middag.. eftersom jag knappt ätit på hela dan, så jag har vart jätte hungrig, men kan inte äta när jag är stressad så de blir väl någon slemmig gröt eller så.. huhu!

Ha't så kul ikväll.. Ska ha på mig min ovanliga klänning eller vad man ska säga, får se hur de känns, kommer nog upp en bild på den sen *tihi*

Tjabbadoooo!

Turkosblåa små påsar..

God morgon!
Vaknade för cirkus en timme sen, o har sedan dess suttit o tittat på Johan Glans på
Youtube.. Han är bra kul!- Hahaha
Sen kom jag alldeles precis upp från tvättstugan, va tvungen att tvätta klänningen jag ska ha ikväll.. JA jag vet, de va hemskt sent påkommet.. men jag har inte haft tid eller ork helt enkelt! Och idag har jag bestämt mig att ta de lugnt o ägna dagen åt mig själv, vilket jag inte gjort på länge.. Ska bli skönt att bara ta helt lugnt o inte ha några måsten, förutom de små inför kvällen =)

Förresten gjorde jag en liten upptäckt igår, när jag o Camie strosa runt på staden o försökte njuta av de sista solglimtarna så la vi märket till att ALLA gick omkring med små turkosblåa systempåsar,, WHAAAT? Har det blivit en ny trend nu eller? Ja jag vet, att de var fredag o många ska parta,, men just samma tid o denna starka färg? Jag vet själva att de finns oftast olika färger på påsarna när man handlar på systemet.. Så varför just dem?
Kan de va jag som inte la märket till de andra bara för att  jag reagera på de turkosblåa? Hmm.. tål att tänkas på.. I annat fall får jag väl gå och köpa mig ett par turkosblåa systempåsar o svänga om med på stan på fredageftermiddagarna för att hänga med i trenden, HAH! :P

Igår var jag, Sara o Sabina hos Helena.. hon har kommit hem från Italien o jag hade inte träffat na,, så mysigt! Hih är så stolt över na! :D
Men vi hade iaf myskväll och tittade halft om halft på Let's Dance och på Youtube.. Najs!
Men nu måste jag gå till mitt te, så de inte blir för starkt! =)
....Hämtade de nu o de va helt svagt! =S Konstigt... Små obetydliga saker gör en förvirrad ibland...

Hur som helst, visst skulle Sabina passa som indier!? Hih

Shopling!

Mjuff

Jag borde väl skriva mer nu, men jag är för trött! Är ju fredag idag, helgen börjar.. borde egentligen säga wiho! Men de gör jag inte.. Känns inte så idag. Vad gör denna fredag annorlunda än alla andra? Hmm.. Jag känner inte alls för att gå ut o festa eller hitta på nåt avancerat, tvärt om!
Skumt.. det här låter inte som jag, men nångång ska väl kanske va den första?...........

***
Nu kom dock ett litet pirr i mig, kanske jag ändrar mig under dagen? =) Vem vet, jag är ju 'känd' för att vara impulsiv, enligt mig själv åtminstone :)
***

Såg en film som mina kära pappa rekomenderade igår, Björnen, den handlar om björnar! Konstigt va?! ;) Hehe, skämt o sido.. De handlar om en liten björnunge som förlorar sin mamma när hon får ett stenras över sig.. Han får då börja klara sig själv o de går ju sisådär, han hittar till sist en skjuteskadad björnhanne, som till en början inte vill veta av honom.. Men han mjuknar efter om och med.
Väldigt vacker film, få mänskliga ord utbyts endast mellan jägarna ibland. Men björnara pratar- Eller ja, grymtar och gnäller.. Men de låter så verkligt! Man förstod precis vad de menade och kände- bra gjort!
Måste medge att de rann några tårar ned för mina kinder ett par gånger... =) Så för er som inte bara vill ha *Pang, POFF, tjoff, Död, morr, AJ, ratch, skriiik o iiiiiiiii* Rekomenderar jag den från hjärtat!

___
Hoppsan, nu har jag ju helt glömt bort frukosten! De blev ju ett litet inlägg i alla fall =) Hihi
Måste ju ned till stan IGEN sen o lämna in ett par skor, inte mina dock :(

Hörs sen.

Tjingeling!

Onsdag o ABbilicious

Bloggilicious igen då!
Var ju som sagt på
The Original ABBA ORCHESTRA In Consert igår på Fyrishov med en vän..
Jag vart trots allt rätt skeptisk till en början.. Pratade lite om att ligga i soffan vore mysigare.. Men icke!
Vilken GRYM konsert! Jag är förbluffad, överväldigad, upprymd, galen, You name it! :D

image11

Vilken show! Har inte vart med om nå liknande, inte för att jag vart på så många 'shower' eller är SÅ stort fan av ABBA.. Visst de är grymt bra, men de är ju lite före min tid så att säga, tycker jag, men deras låtar är bra! Så trots min lilla mini erfarenhet och stora skeptism (stavas de så!?) så var de UNDERBART, om ni inte vunnit biljertter *hihi* Så satsa på att köpa när de är i Er stad.. De är de värt!

Och Jerry Williams.. Vilken cooling! Han måste ju vara lite uppåt åren men WOW..:D
Förresten här är grabben ->
image10


Höll på ett bra tag, med paus i 20 min också.. Då tänker ju alla tjejer samma sak, så klart.. =) 4 m lång kö till toan! Huvva, va precis så att man hann innan de börja igen!
Sen var de kul o se alla servitriser/servitörer som sprang runt där nere o serva folk.. de va ju uppsalabor, eller jag de som jobbar på krogarna här i stan.. Inte så konstigt, men roligt =)

Kom hem omkring midnatt, dödstrött! Somnade snällt med min bok.. Och vaknade lika dödstrött, men jag tvingade mig upp!
Lyssnade på en grymt bra låt hela morgonen,- Pakito- Moving On Stereo..
Sen bar de av till staden, fixade lite grejer o hade för mig.. Och nu ska jag göra vadå? Ta fram köttfärsen, just de.. måste ju bli nån middag i huset!- Nu lät jag som en husmor.. Haha

Se ya later alligator!

*This is ET signing out...*


Brådis!

Hemma från jobbet nyss, fort av med jobbkläderna o på me mjukis.. laga mat! - Korv och makaroner.. det får duga!
Har ju minsann blivit riktigt duktig på att blogga =)

Men nu bär de iaf av till Fyrishov för The ABBA Orchestra Consert kl 20, eller vi ska mötas utanför 7 minuter i.. haha

Aja nu har jag gjort mitt lilla, har alldeles för bråttom nu!
Rapporterar sen!


Pussgurka!

Surprise!

Mums, middag! Super hungrig efter en lunchlös dag på jobbet, okej.. jag åt en banan och en apelsin, yummieMen men.. kolla iaf mailen när jag kom hem, o jag blev lite förvånad, hade nämligen fått mail att jag vunnit biljetter till den här ABBA konserten alla talar om.. Orchestra? Eller vad de heter.. tog de först inte så seriöst.. Men så var de ju tydligen, så imorgon bär de av till Fyrishov, VIP ingången.. hah vad nu det är!
Ne nu ska jag njuta av att få sitta ned =) Skriver kanske mer sen.. Hiha
Kram på alla gurkor

Morgon

Borde vaknat 9, då klockan ringde.. Men icke sa nicke, mina ögon behagade inte att öppna sig förrän ca 5 i 10!
Snacka om att de är segstartade! Borde ta ett snack med dem....

Hur som helst, jobbet ringde.. jobb idag =) Najs, men hade gärnat suttit en stund i solen med mina vänner.. Så  otroligt vackert väder!
Igår hörde jag o Camie ett par, eller de var kanske kompisar, men de gick 2 st iaf.. O den ena sa 'Ja, men nu är de iaf sommar.." och den andra fyllde i med ett "Aaa.." - Det är väl ändå inte sommar ÄN! De är ju bara en varm vår... Kan faktiskt komma snö igen, hur hemskt de än låter så går vi ju snart in i april snart, o aprilvädret är ju känt för att chocka!

Nej nu måste jag skärpa mig, upp o hoppa! Måste fixa o trixa o sen bege mig..
Sola lungt harungar =)


PeaCe ouT!


Heeeting

Sångaren i Depeche Mode har fallit för mitt öga, eller det har han gjort för länge sen.. men nu visar jag upp de för resten av världen! Han är så grymt het! 
Låt mig presentera David Gahan...


david gahan


Och som ung var han minst lika het, yngre men söt som socker!


david gahan ung


Glömde!

Eftersom att de är SOL idag så kan jag ha mina solbrillor,, ååhh me love! Har saknat dem så!
Funderar nästan på att fria till dem.. men ska man köpa ring då? Och blommor kanske? Ska de va rosor tro? Röda?
Förresten.. vart ska ringen sitta?


You are my sunshine, my only sunshine!

Sol o Beck

Åh vilket vackert väder! Näst intill sommarväder ute ju! - Helt underrbart.

Men nu har helgen tagit slut, återigen.. att de alltid går så fort! Var som sagt ute på fredan- de va trevligt,, lite segt, men skoj =) Och på lördan träffade jag en kompis.. mysigt..
Igår var jag dessutom på bio och såg Beck- den svaga länken, tyckte den va lite jobbig.. eftersom den handla om sånt som står nå nära en, jag menar hur många gånger har man inte gått ensam hem på kvällen! Jag har iof mina knep, men ändå, blev tårögd flera gånger under filmen, o på väg till Sara sen, rann de ner en tår för ena kinden, medan jag lyssnade på Laleh och spelade tetris, skumt! =)

Men vill få ut ett litet skrik djupt inifrån mig... Vart är alla långa killar?? =/ Följde de med ner snön i jorden eller rann de bort i fyrisån? Jag är väl inte speciellt lång själv, men långa killar åååhh me like! Fast beror säkert på mig.. ingen som vill ha en pygmé! Hah okej nu överdrev jag inte, men vad ska man göra, fånga in dem med lasso?


Bästa låten just nu- Mika- Grace Kelly

Phu!

Hemma igen nu, kom hem ca 16.50..
Har alltså vart o städat och de va ju direkt ingen dans på rosor.. ett helt hus till och med! OMG
jag trodde de aldrig skulle ta slut.. mina händer är helt sönderfrätna av alla medel o vatten o mojs o nagellacket är ju bye bye! :( Men de tog bara 3 timmar iaf.. mindre än vad jag trott.. Undra om jag gjorde de för fort? Näej jag var ju noggrann ändå.. men de va ju massa saker i vägen o så,, jag ska aldrig skaffa barn! (Hah)
Men men, pengar är pengar iaf...
Och nu pratar jag med Camie om kvällen.. mkt viktiga detaljer! ;)
Fast nu har jag inte tid att skriva mer, måste duscha, o äta o fixa o faxa o allt vad jag måste göra.. fullspeckad fredag! Hih

Men men, en liten hälsning till Solstrålen,, bara för att hon är så söt!

Efter mycket tjat..

Jaja, efter mycket om och men tar jag nu upp min blogg igen, skärpning! Har vart så seg på att skriva här.
Men jag har lite trubbel med att vet vad jag kan skriva o inte.. Hur mycket ska jag lämna ut, och vilka detaljer ska med?

Äsch päsch, nu gör jag som jag  vill och skriver hej vilt!
Ska nu snart åka o städa, är inte alls speciellt sugen,, men man måste ju göra nåt i dessa fattiga tider!
Känner mig halvkry o vaknade med svullna ögonen efter en mycket ledsam natt, undra vad jag drömde?
Men läste nyss en artikel på aftonbladet.se om ett nyhetsteam, bestående av en reporter och en fotograf som blivit "beskjutna" i Irak,, inte konstigt heller.. men de som störde mig mest var när jag såg på bilderna. De amerikanska soldaterna besvarade ju beskjutningen men det som var så hemskt, de var att de såg så små ut! De stod o höll för öronen medan de sköt iväg nåt ur ett stort rör (ja, jag är inte speciellt insatt vapenregionen) och de såg ut som barn, 17, 18 år! Det skrämmer mig verkligen.. ska de stackarna sitta och försvara sig medan de borde vara hemma och växa upp.. Nu var de förmodligen inte SÅ små men ändå.. Me no like!

Hih men till mer roligare nyheter,  'ikväll blir de fest 'som vanligt' hah och jag vet inte än vad jag ska ha på mig...Ahh!
Kanske blir en *hemlis* från Camie.. men vi får la se,
trevlig kväll! =)