Ähh fy

Ne, nu är de Valborg igen, o är ju helt underbart. Men VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG??
Hade hittat superfina jeansshorts o så idag när jag ska prövaoköpa så är de slut!! Köpte dem i en alldeles för stor storlek. Oversize liksom, men herregud jag vet inte jag passar? O vad fan ska jag ha då? Bläää hatar de här, de blir inge bra när man inte känner sig bekväm i de man har på sig, ytligt ja men ändå nej. Ni fattar.
Usch ne nu ska jag fortsätta tänka o oroa mig, HOPPAS jag kommer på nåt!

PÖSS

Ett meget speciellt inlägg

När jag ändå skrev lite om Lennon så lyssnade jag självklart lite extra på låten. Den är ju så sjukt bra. Men kom o tänka på en sak, Imagine all the people, living for today- for one day tänkte då jag. 
Tänk om det var så, att man fick leva endast 1 dag, man hade möjlighet att göra vad som helst. Men vad skulle man göra? Dedikera sin dag till att hjälpa dem som behöver o somna in med gott samvete? Lr leva sitt ego full ut o göra precis vad man vill? Jag vet inte vad jag skulle göra, någon kombination antar jag, men om det bara var en dag man fick leva, skulle man ju faktiskt kunna mata en svältande baby med mjölkersättning? Och ge den den all ömhet och kärlek man hann med? Det hade ju i alla fall vart det bästa. Båda skulle vinna på det. För vad är meningen att spendera ens enda dag i livet  med o typ åka snowboard? Shoppa? Dansa? Ja göra de man gillar..
Ne jag skulle välja babyn.


Lennon o Larry

Lyssnar på John Lennon, Imagine. Tänker på när Larry dog, pappas kompis, hade aldrig sett pappa så ledsen förut. Jag var ju typ 6 kanske?
Trodde de skulle hjälpa om jag ritade en teckning med en kista på, i största välmening så klart. Men mamma avrådda mig, det var nog klokt. Undra om pappa fortfarande saknar Larry? Jag vet inte om jag gör det, jag var ju så liten, men mamma har berättat att jag alltid ville sitta i hans knä o leka med han då han var på besök. När de blev för mycket för honom sa han alltid "va inte bland mig". Skön kommentar tycker jag, den ska jag nog börja använda själv. Oj nu tog Imagine slut, bäst o ta på repet.
Jag döpte också en docka till "Larry dockan". Den var svart, eller brun i alla fall, bra med blandade färger ibland dockorna jag älskade den dockan, den kunde blunda, fast ögonfransarna på ena ögat var lite vikta, de kommer jag fortfarande ihåg. Larry var dock inte brun, men de måste vart nåt me han som fick mig o koppla honom till den där dockan. Larry dockan : )

Fy fan är så irriterad, lr mer uppgiven, varför måste de va JAAG som tar tag i saker? Bit ihop för fan, bit tag i de sura äpplet, ta ansvar, var vuxen. Jag är så less på alla vuxna som agerar som barn.

Vafan tvekar jag för

Här har man en blogg, o man gillar o skriva o de är ju ganska bra med tanke på att man bor så långt bort ifrån familj o vänner. O  vad gör man, man skriver inte!! Varför inte? Prestationsångest!!
Jag har fått för mig att varje inlägg måste handla om något speciellt, men why? De behövs väl inte.

Ne minsann.
Idag slutade jag tidigt. vid 2, lite o göra på jobbet o gick ned till stan från St hanshaugen, leta efter en barnklädesbutik som skulle ligga där men fann den inte. Solen stekte så de blev varmt även i skinnjackan, men jag orka inte ta av mig, var så dedikerad på att ta mig fram. Haha
Hitta ett par gympaskor, lr sneakers lr vad de heter till min guldklimp. Känns bra o spendera en del av cashen på honom. För vad ska man annars ha en faster som bor o jobbar i Norge om man inte kan få lite allt-för-dyra kläder o skor av henne?
Ne just de, så jag shoppar.
Sen blev de dessutom ett glasspaket från Dehli, asdyrt 60 spänn men den är dögod. Ska bjuda min prins när han behagar att komma hem.

Hoppas solen skiner på er med o ni också får äta supergod glass! :D