Jag kom øver min feghet och knacka på hos grannen!

Jag fick nog och gick ner i kællaren før att se om någon magiskt øppnat dørren till tvættstugan, hah In my dreams!
Besviken och en aning surare traskade jag upp igen, men nær jag væl kom upp så mjuknade jag och såg grannens dørr och tænkte Vafan, jag vill ha rena klæder och jag vill till hyttan, skærp dig Elaine!
Och de gjorde jag, hihi. =)
Ringde på, och dørren øppnas av två små troll (læs gulliga små barn) de hade varken mamma eller pappa hemma men såg hemskt nyfikna ut, då kom æntligen mormorn eller farmorn eller vem de va (aka grannen) och jag førklara læget. Sjælvklart fick jag låna nyckeln!
Vi gnællde lite om min R, då hon kom ihåg att senast han lånat nyckeln så hade han sagt att han skulle skaffa egen.
- Men de har han inte!, sa jag.
- Næ, mæn ær såna, sa hon.

Mohahah de kændes lite bra, jag o hon mot R (hihi)
Så nu sitter jag hær lyssnar på lite musik och bloggar, medan tvætten snurrar fridfullt nere i tvættstugan. =)
Jag ær nøjd.

Fan fan fan

Fy faan va jag ær sur nu! Hær kommer jag hem och ær astrøtt, håller på o somna på bussen och nær jag går sista biten, GÅR! Helt otroligt. Men men, hur som helst ska jag vara duktig och tvætta, før det behøvs verkligen, verkligen, verkligen tom. Jag packar ihop allt smutstvætt, letar reda på tvættmedel och de som behøvs o knatar ned till tvættstugan. Och vad hænder? DEN ÆR LÅST!! Och R har ingen nyckel och ær inte hemma. FAAAAN sæger jag bara, jag ær så arg så jag vill gråta. Ska jag gå omkring klædd i plastpåsar eller? O till på køpet ringer jag o surar på R också, helt onødigt jag vet. Jag ær bara så jævla arg o less.
Elaka tvættstuga, dumma låsta dørr, dumma pojkvæn som inte fixat nyckel eller magiskt låser upp den från dær han ær. (Hoppas på det sistnæmnda..)
Ne nu ska jag laga lite mat så jag kanske bli mænniska igen o førhoppningsvis løsa tvættproblemet!

 
Flåt R før mitt elaka samtal.

"Normalt" inlægg

Eller vad man nu ska kalla normalt. Idag ær det onsdag och jag borde egentligen vart på jobbet. Men icke, natten till idag mådde jag sååå illa och hela denna dag till typ nu? Uff, så dærfør var det lite svårt att gå till jobbet.
Så vad har jag gjort?
Vilat, vilat och vilat. Glott på meningsløs tv o mått illa. Trevlig dag.
Nu som jag mår lite bættre æter jag risgrynsgrøt, mumsis! Var længe sen jag åt de, men det ær gott och lætt. Færdiglagat. Haha
Jag som skulle bli nyttig! Fast de har jag, lax lax lax, avokado o kyckling nyttigheten sjælv. ; )
Men men, igår var jag runt i byen lite o kikade efter kjoler (klænningar) med Silje, sen blev det en god lunch på Godt Brød, de ær verkligen jætte gott och dessutom ekologistkt. : )
Senare på kvællen var det middag hos R's førældrar. De ær verkligen supergulliga. O gøttit med hemlagad mat (som man inte lagat sjælv).
Ne nu blev det mkt svammel, ska æta upp min grøt och se på Miami Ink, sen blir det Bonde søker Fru a la Sverige!
Wiihooo :D

Lite ændring

Det blir inte mkt bloggande før mig, jobbar som en tok och sen får jag prestationsångest nær jag væl får før mig att blogga. Why? Jo før att jag vill skriva nåt annorlunda, inte bara de jag gjort idag eller ska gøra imorgon.
Men nu blir de ændring, jag skriver det jag vill, æven om de ær dagens aktiviteter (eller brist på).
Så nu vet ni (jag) det.

=)

Tänd ett ljus

Idag tänder jag ett ljus før dem jag saknar. Dem som lämnade jordelivet alldeles før tidigt.

Mormor & Morfar
Larry
Per
Leandro


Ni är saknade.

ljus