coldplay

~
Nobody said it was easy
No one said it would be this hard
Please take me back to the start
~



-The Scientist 

Tack till er

Ett litet inlægg vill jag skriva och tacka till er som var snælla och lånade ut era bilar till oss, før att vi skulle kunna åka och hitta vår egen bil. Før man cyklar ju inte helst till Tønsberg, eller Kolsås eller nån annastans långt bort. Jag cyklar knappt i Oslo før att de ær så himla dåliga vægar, sen ær de ju bara backar øverallt. Så ja, som sagt. : )

Tack till:
Elisabeth & Petter
Anita & Espen
SJ Innredninger AS
før att vi låna era bilar att titta på egen bil och nu har vi funnit vår bil!

Skrev kontrakt igår, så nu ær de bara pengar, omreg. och sjælva hæmtningen sen har vi bil! :D
Jiiihoooo!! (førresten blev de inte en Volvo v40, vi kom på att vi sett oss blinda på Volvo o søkte på Volkswagen och fann den rætta direkt!)

Det här med bilar..

Är inte lätt! Som jag skrev tidigare så har vi suktat efter en Volvo v 40 o kikat på 5 såna, 4 gröna o 1 blå, ingen har vart perfekt, vissa är bättre än andra och 2 har vi nu avfärdat. Och vi vill helst ha en blå eller svart.. Men nu  vare ju så att vi tydligen stirrat oss blinda på Volvo.. vi har nämligen hittat en annan som vi ska se på ikväll om de som ska se på den innan vill ha den. Hoppas inte! 
Men de jag vill få sagt är att de är f*n inte lätt att köpa bil, speciellt inte begagnad! Rost, hundhår, gått för långt, trasiga lyktpussere, småskador, bucklor osv. Den är så klart använd, men ja helst vill man ju ha en fin en... :P Hihi

Men men, jakten fortsätter. Hoppas bara vi kan få köpa en snart. För de börjar bli lite tungt o tänka bil, drömma bil, prata bil osv.

Tack o hej!



6 maj!

Idag ær det Sveriges nationaldag, så GRATTIS MED DAGEN (som man sæger i Norge) alla SVENSKAR i NORGE!
(O svenskarna i Sverige o alla andra lænder så klart ; )

Jag jobbar i vanlig ordning, men de blir ev lite firande ikvæll, OM jag orkar, ær så himla trøtt. Men men, om de blir utgång, blir de ev en ljusgul body o blå kjol, haha dagen till æra! :D


Før jag vill leva, jag vill dø i Nooorden!

Vuxen poäng här alltså

Vi har ju börjat leta bil, (jag o sambon) o ska köpa en, de är kul! Man känner sig vuxen minst sagt.
Igår var vi o titta på den första, i Tønsberg, ca 1,5 timme från Oslo. Den var väl inte bäst, ägaren hade "glömt" o säga att den hade ett stort plåster i bak. Och när vi fråga var det va kom han me nå bortförklaringar.. Hmmm!
Men den var dessutom grön, o vi vill helst ha mörkblå eller svart. Det tar ju bort lite av gammel faktorn, för vi ska faktiskt köpa en Volvo v40. Hah, kanske låter skumt med en stationsvagn, men det är BRA med plats då man ska åka långt.
Vår första tur blir till Skåne i juli, gud vad jag längtar!

Ne nu blir de mer bil sök!
Tjarrååå

Jag går genom fönstret, genom dörren och ut ur bilden

Nu blir de massor med ilska här med, deppig blogg alltså. Haha!
Ne men jag blir så less på det här. Mänskligheten. Besvikelse. Människor som sårar och gör en besviken. Jag är en människa som alla andra, lika värd, lika bra. Och framför allt INTE dum!
Så sluta behandla mig som en blåst åsna. Och för fan, ni har gjort ert, han klarar sig själv nu!!!!!!!!